#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neuer'den felan iyi olduğunu söyleyemem Muslera'nın belki ama Neuer dünyanın en iyi takımlarından birinde en iyi futbolcularla oynuyor. Neuer olmadanda Bayern yine domine etmeye devam eder kendi ligini. Ama Muslera'nın bize kazandırdığı maçların sayısını hatırlamıyorum 3-4 tanede kupa kazandırmıştır en az. Muslera gerçekten fark yaratıyor sneijder, podolski, drogba felan bunlarda çok üst düzey oyuncular gününde olduklarında bu adamlarda fark yaratıyor ama bana göre Muslera'nın şu takıma yaptığı katkının yanında bu adamların esamesi bile okunamaz. Biz her zaman gollere odaklanıyoruz ileri tarafı görüyoruz geride kim ne yapıyor pek önemsemiyoruz hatta Muslera'nın insanüstü performansına o kadar alışmışızki defans hattımızın yaptığı hataları telafi etmesine alıştığımız için normal seviyede bir maç yaptığında Semih'in felan salaklıkları yüzünden gol yediğinde Muslera'yı eleştiriliyor, Mesela kalemizde Muslera olmasa Sırf Semih yüzünden yiyecğimiz gollerle gol yeme rekoru kırarız. Bu adamın Galatasaray'ın en önemli oyuncusu olduğu hala anlaşılamıyor hatta Karcemarskas'la felan kıyaslanıyor.

Son düzenleme:
Bu cok iyi be :asd:

13892136_1612543999045052_1226446472360519568_n.jpg

Bu sene içerisinde Galatasaray forması ile en çok lig maçına çıkan yabancı futbolcu ünvanına sahip olacak efsane kalecimiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera Bey Diyeceksiniizzzzzzzzz.

Ulan Muslera bana öl de. Ölmessem şerefsiz topum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt