#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun lan kırık parmağıyla maça çıktı adam helal lan

bu satırları gözyaşlarıyla yazıyorum

hakkın ödenmez musleram. sen gidince napacağız

Aslanim benim. Böyle oyuncular lazim bize. Bugün yine 2-3 güzel hareketleri vardi.

Hoş oda birşey mi Sarbi 14 yıldır kafası kırık oynuyor :P

istese suana kadar coktan dunya devlerin birine gitmisti ama istemedi......100 kisinin 99'uzu gitmek ister. hala inanamiyorum elimizde bu kadar senedir nasil tuttugumuza.

hell be.
En çok kazanan Kaleciler arasında olduğu için olabilir. İlk 5 de bildim.

futbolu biraktiktan sonra kulupte kendisine 1 gorev verilmeli

onu da hakkiyla yapar

boyle adamlar zor bulunur

Bu adamı kalemizde izlediğim için kendimi şanslı kılıyorum. Gelmiş geçmiş en iyisidir bana kalırsa. Aldığı parayı kuruşuna kadar hak ediyor. Yüzün hiç düşmesin, iyiki varsın. Zaman gelecek çocuklarıma anlatacağım inşallah, bir zamanlar Muslera'mız vardı diye... efsane değil İKON'sun!

Nazar değdirmeyelim maşallah diyelim daha uzun yıllarımız var onunla

Kendisi bizden gittiği zaman kaleci mevkisini emekli edip, kalecisiz oynamalıyız.

Takımın kaptanı olmalı.Bizden gideceği gün aklıma gelince içimi hüzün kaplıyor.

Son zamanlarda gelen yabancılar anlamında her yönüyle hakkını veren tek oyuncumuz karakter anlamında bir çok oyuncuya ders verecek kişidir.örnek alınmalı (örn selçuk yasin )

Açık konuşayım şu ana kadarki en efsane kalecimiz. Bu kadar sahiplenen adamı az gördüm.

Sneijder öyle ama Muslera bir başka,tam bizden biri oldu.

MEHMET DEMİRKOL - FANATİK

Düşünün! Rakibinizin kalecisinin parmağı kırık. Maça çıkmak için özel eldiven yaptırmış. Bilinen güvenilir bir yedeği de yok.. Ve siz kaleyi bulan ilk şutu altı pas içinden 66. dakikada atıyorsunuz.. Ve şut çok da planlı değil. Asıl planda pas vermesi gerekiyor Skubic’in. Ceza sahası dışından yaydan bir deneme yok. Gelen ortalara gelişine bir vuruş da yok. İlla en müsait pozisyonda, kalenin ağzından kaleciyi terste bırakıp vurmak peşindesiniz. İşte bu Muslera’nın yarattığı saygı... Başka bir şey değil. Parmağı kırıkken dahi şut atmaktan imtina ediyor rakip. ‘Yemez’ bu adam diyor! Bu eşi az bulunur bir ikna süreci. Muslera çok özel bir adam. Bir lütuf. Çok başka. Çok farklı. Çok sakin ve çok hırslı. İstiyor. Deliriyor kazanmak için ama kimseyle kavga etmiyor.

Benim için çok özel bir yeri var Muslera nın. Umarım daha uzun uzun yıllar bizimle kalır ve futbolculuğundan sonra da uzun yıllar kulüpte görev alır.

Böyle adamlar zor bulunur, bırakmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt