#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 6 maç sonra, Galatasaray ile en fazla lig maçına çıkan yabancı futbolcu rekorunu Zoran Simoviç' ten alacak. Bir kaleci için daha genç sayılabilecek bir yaşta olduğunu ve kulübe bağlılığını da düşünürsek çok büyük bir Galatasaray efsanesinin kariyerine şahitlik ediyoruz.

Sadece 6 maç sonra, Galatasaray ile en fazla lig maçına çıkan yabancı futbolcu rekorunu Zoran Simoviç' ten alacak. Bir kaleci için daha genç sayılabilecek bir yaşta olduğunu ve kulübe bağlılığını da düşünürsek çok büyük bir Galatasaray efsanesinin kariyerine şahitlik ediyoruz.

6 maç değil biraz daha varmış.

DBqO1y.png

muslera > sneijder > xelçuk olduğu bir gerçek
kaptanlık bandını artık takmalı
zırtapozlara kaptanlık vermeyin

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 50
formasını alıcam bulamıyorum kaç aydır musleram bebeğim

400 lira +kargo bedeline kapiya kadar gecirilir.
Yok bu oyle degildi teslim edilir olcak pardon.

Çok güzel övüyoruz. Tüm bu övgüleri hakediyorda. Fakat şu yan toplara hiç çıkmıyor. Yediğimiz bu tür gollerde payı olduğunu düşünüyorum.

cengiz kahraman olmaya çalışma

rakibin kafasına atılan ortaları yumruklamasını mı bekliyorsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heee bir de stoper gibi çıksın kafa vursun adam yan toplarda nasıl olsa boş boş kalede duruyor demi.

inşallah podolski gitmiyor diye muslerayı göndermeye çalışmazlar umarım yenilemek için geliyordur menejeri Twitter

cengiz kahraman olmaya çalışma

rakibin kafasına atılan ortaları yumruklamasını mı bekliyorsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boş laf yapma.

Yapılan ortalarda alması gereken toplar var diyorum. Onları alması gerekir diyorum. Galatasarayın manfeati için kahramanlık yapıyor gerçekleri söylüyorum..Sizlerede tavsiyem biraz daha objektif olup Galatasarayın menfeatleri doğrultusunda hareket edin.

Muslera yan toplara genelde çıkmıyor.Bu konuda zayıf. Bunu neden kabullenmiyorsunuz. Her oyuncuya burda haklı veya haksız hakarete varan eleştiriler olurken bazı isimlere bu kadarcık bir eleştiride neden kızılıyor. Adalet mi bu..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt