#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş laf yapma.

Yapılan ortalarda alması gereken toplar var diyorum. Onları alması gerekir diyorum. Galatasarayın manfeati için kahramanlık yapıyor gerçekleri söylüyorum..Sizlerede tavsiyem biraz daha objektif olup Galatasarayın menfeatleri doğrultusunda hareket edin.

forum hayatın pek uzun olmayacak ama

normal hayatında başarılar dilerim

Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca: "Galatasaray, Muslera'yı sembol olarak görüyor ve kısa zaman içinde sözleşmesini 4 yıl uzatacaklar."

Son düzenleme:
Alabileceği yan toplara çıkmadığı yönünde bir eleştiri okumuştum hakkında.

Hak versem mi bilmiyorum.

Zaten stoperler kazma, almaya çalışırken gol yesen kimse niye yedin demez vallahi :(

Alabileceği yan toplara çıkmadığı yönünde bir eleştiri okumuştum hakkında.

Hak versem mi bilmiyorum.

Zaten stoperler kazma, almaya çalışırken gol yesen kimse niye yedin demez vallahi :(

Şimdi doğruya doğru yan toplar ciddi şekilde sorunlu ilk geldiğinden beri Muslera'da
Yan top atıldığı anda çıkıp almak yerine kalede kalıp golü tutmaya çalışıyor maalesef adam kazma değilse o mesafeden vurunca %90 gol Muslera bile olsa kalede
Ama kesinlikle suç %99.999 defans dörtlüsünde bir kere pozisyon almasını bilmiyorlar üstüne hantal kalıyorlar zaten kafa topları kanıyan yaramız Muslera ne yapsın ondan sonra

Geldiğinden beri yaptıkları için hakkını helal etmese takım komple cehennemlik.

Selçuk ve Sneijderin şuan takıma faydası yokken kaptanlar. Bu adam neredeyse takımın yüzde 70i gibi. Kaptan olmalı. Heykelini dikmesek bile onure edelim artık şu adamı onun bize verdiklerine karşılık hiç jest yapmıyoruz.

Seni Veren Allah'a Şükürler Olsun !!!
g21v6b.gif

Levent Nazifoğlu: "Muslera’nın futbolu burada bırakıp, idari kadroda olmasını isterim. Böyle olmalı. Bayrağı bizden alıp devam etmeliler."

2017-2018 sezonunda, Juventusa transfer olacağını düşünüyorum.

Buffon'un miadını doldurması,
Muslera'nin italyan vatandaşlığı olması,
Seria'yi bilen ve tanıyan bir oyuncu olması,
Buffonu pek aratmayacak kapasitede olması,
Juventus'un maddi sorunu olmaması,
Dursun ve ekibinin vizyonsuzluğu,
2 senedir hedefsiz olmamız gibi etmenlerin hepsi bir arada düşünülürse yaz dönemi büyük ihtimal juventusa gider.

SARI-KIRMIZI!

haberresim_fatih-terimcatir-catir-oynamalarini-istiyorum-3062.png

Fatih Terim Teknik Direktör
Muslera Kaptan
Felipe Melo Yardımcı Antrenör olsun

Ne olursa olsun bu üçlünün ömür boyu Galatasaray'da olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt