#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatası var ama bugüne kadar kurtardıklarına sayın

Yanlış pozisyon aldı köşe secmemeliydi

⏮▶⏹⏭

Yenmeyecek bir gol yedi ve 3 puana mal oldu

İyi kaleci ama bence biraz fazla ''overrated'' bir kaleci

Özellikle ülkemizde aşırı abartıldığını düşünüyorum

Kımsenın kredısı yok herkes yaptıgı ısın parasını alıyor. Hatası olanda elestırılır hazmetmenız gerek..

dis falso ile gelen topu kurtarman cok zor , musleranin hatasi oldugunu dusunmuyorum

tamamen tolga nin hediyesi

Olur ne yapalim adam bi sezonda kac defa ipten aliyor bizi.

Muslera degil de durduk yere bombok bir yerde foul yapan Tolga utansin.

Nasil yüklenmemek lazim? Adamin kaleye sut cekecek durumu yoktu, kaleye beli dönüktü. Ceza sahamiza dogru atabilecek pas opsiyonu da yoktu malum beli dönüktü. Ya topu ayaginda tutup kaybedecek cünkü yeteneksiz bir futbolcu oldugu icin ya da geriye dogru pas atacak.

Orada adama öyle hediye eder gibi temasta bulunursan tabi kendini yere atar.

arkadas o pozisyon faul ile alakasi yok !
hicmi girilmicek ikili mücadelelere ?
tamamen hakem hediyesi.
sonra oyuncu uzak durur pozisyona niye mücadele edilmiyor diye kizilir.
bukadar kolay serbest vurus verilmez heleki nasil ucuyor.
necatiyi hatirliyorum bi sene böyle kendini salmisti orta sahada hakem aldatmaktan ikinci saridan kirmizi karti vermisti.
hakemlerde isine geldigi gibi caliyorlar.

arkadas o pozisyon faul ile alakasi yok !
hicmi girilmicek ikili mücadelelere ?
tamamen hakem hediyesi.
sonra oyuncu uzak durur pozisyona niye mücadele edilmiyor diye kizilir.
bukadar kolay serbest vurus verilmez heleki nasil ucuyor.
necatiyi hatirliyorum bi sene böyle kendini salmisti orta sahada hakem aldatmaktan ikinci saridan kirmizi karti vermisti.
hakemlerde isine geldigi gibi caliyorlar.

Pozisyonu tekrar izle. Tolga rakibin ayagina temasta bulunuyor.

Orada böyle bir temasi hisseden her futbolcu kendini birakir. Tatava yapmaya gerek yok ayni pozisyon bizim lehimize olsa Poldi de atardi Yasin de atardi kendini hakem de bal gibi verirdi foulü cünkü temas var bu kadar kolay.

Pozisyonu tekrar izle. Tolga rakibin ayagina temasta bulunuyor.

Orada böyle bir temasi hisseden her futbolcu kendini birakir. Tatava yapmaya gerek yok ayni pozisyon bizim lehimize olsa Poldi de atardi Yasin de atardi kendini hakem de bal gibi verirdi foulü cünkü temas var bu kadar kolay.

ayni pozisyon poldi veya yasin olsun yine faul degil derim, heleki tehlikeli pozisyon, böyle yerde hakem 2 kere düsünmeli.
bilmiyorum farkina vardinmi bu sezon hakem kararlardan kacinci golü yedik.
2 ci atigimiz gol ofsayt degilmis daha neyi konusuyoruz arkadas !!!

Son düzenleme:
ayni pozisyon poldi veya yasin olsun yine faul degil derim, heleki tehlikeli pozisyon, böyle yerde hakem 2 kere düsünmeli.
bilmiyorum farkina vardinmi bu sezon hakem kararlardan kacinci golü yedik.
2 ci atigimiz gol ofsayt degilmis daha neyi konusuyoruz arkadas !!!

Hakemlerin bize karsi tavirlari bu sezon ortada. Baskanimiz baskan olsa buna cözüm üretir ama Dursun'un basari umrunda bile olmadigi icin biz sinirlendigimiz sövdügümüz ile kaliyoruz iste her hafta.

Bu takimdan hic bir halt olmaz ama yine de adaletsiz bir ortamda futbol oynuyoruz.

Hakemlerin bize karsi tavirlari bu sezon ortada. Baskanimiz baskan olsa buna cözüm üretir ama Dursun'un basari umrunda bile olmadigi icin biz sinirlendigimiz sövdügümüz ile kaliyoruz iste her hafta.

Bu takimdan hic bir halt olmaz ama yine de adaletsiz bir ortamda futbol oynuyoruz.

ya takim iyi olsun olmasin bu kacinci hakem hatasi arkadas.
bugün yine resemen hakemin sayesinde puanlar gitmis.
gecen hafta öyle, karabük maci böyle say say bitmez.
su hakemler dogru mac yönetse suan liderdik.

zamanında selcugada kredisi sonsuz vs diyorlardı ne oldu ? o kredisi sonsuz ne yaparsa yapsın dıyenler yuzunden ökuz gıbı bı sözlesme yapıldı.

Ayrıca bu 2 adamın sövülmedık hıcbıyeri kalmadı yanı benı haklı cıkarır bunlar

herkes yaptığı işin parasını alıyor demişsin reco bu mu seni haklı çıkarır futbolda ülkenin özeti gibi maalesef birileri kulübeden birileri de saha içinden çekirdek çitleyerek parasını alıyor

C5MinAqUYAAdFf9.jpg

C5Mim_2UYAAz_6X.jpg

C5MinAKUEAAgzAK.jpg

Fernando Muslera, Bjk maçında 188. kez forma giyerek Türkiye'de en fazla forma giymiş futbolcumuz Smoviç'in rekorunu egale edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt