#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C5U3XeTWcAAYMUB.jpg

Simoviç' i derby maça davet edin de birbirlerine plaket falan versinler, hoş Dursun Özbek' den o nezaketi, o inceliği beklemek ne kadar doğru bilmiyorum da!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Store daki çoğu şeyin kesimi çok kötü, bedeni otursa kollar bol, kollar otursa beden dar, bazen yaka çok açık, bazen kısa kolluysa kısa ya da haddinden fazla uzun, özellikle formalar

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Store daki çoğu şeyin kesimi çok kötü, bedeni otursa kollar bol, kollar otursa beden dar, bazen yaka çok açık, bazen kısa kolluysa kısa ya da haddinden fazla uzun, özellikle formalar

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene annem babama tshirt almis store dan. Beden XL ama görsen sanki M gibi tshirt. Ben genelde L giyen birisi olarak o tshirt'ü bi denedim bana bile dar geldi XL olmasina ragmen. Bu nasil is yahu.

Nike ürünü disinda hic birsey almiyorum store dan, bizim ürünler hem kalite olarak hem de kesim olarak kötü. Hic begenmiyorum. Nike'in bedenleri belli, kalitesi belli yanlis yapmazsin en azindan.

Formalar ile daha hic sorun yasamadim bugüne kadar Nike formasinda zaten L bedeni aldim mi cillop gibi oluyor. Her formada kalip ayni. Arsenal, Hertha Berlin, Barcelona, Brezilya vs formam var hepsi ayni oturuyor.

Son düzenleme:
Cumhur Önder Arslan‏@ArslanCumhur
Muslera, rekorunu egale edeceği Simovic'ten ödülünü saat 19.05'te TT Arena'da alacak.

Yav Muslera ne oldu sana kurbanın olayım son 2 maç 2 frikik golü nedir yav

Gerçekten parmak kırığın geçene kadar dinlenmen daha hayırlı olacaktır

yediği golde bir hatası yokki tamamen şansın balın danişkası ak topu bizde olsa direğe vurur dışarı çıkardı..
benim asıl dikkatimi çeken muslera çalışmıyor ayak tekniği çok iyi değildi belki ama iyice geriye gitmiş kaleye verilen paslar genelde taca filan gidiyor özgüven kaybı mı moralsizlikmi anlamadım kötü fabri bile daha iyi gözüktü ayaklarına hakimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt