#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea'ye değil Juventus'a gidecek.

Bu yönetim elinde para eden ne var ne yok hepsini satacak ve bizi anadolu kulübü yapacak.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

C7DIgzQW0AI2LZ5.jpg

40 M den asagi olmaz... Dunyanin sayili kalecileri arasinda, hatta bana gore top 3 icinde... 15 gibi bi rakam sakadir umarim

Alvaro Pereira, Fucile, Christian Rodriguez ve bilhassa Arevalo Rios bu adamlar hala oynuyor mu yav.

Pek takip etmiyorum ama bunlarin da herhalde alttan pek adam yetismiyor son senelerde. Hep ayni herifler var kadroda.

Son düzenleme:
Adam ADAM !!!1

Muslera'nın önünde adam akıllı bir defans ve orta saha olsaydı şu yediği gollerin binde birisini yemezdi

Nandoyu satani point hotelde saatlik kiralamayi biliriz evelallah

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

New Straight Times | Chelsea, G.Saray'ın başarılı file bekçisi Muslera için geliyor. Düşünülen rakam £15 M

C7Gd0AoXgAQ4Eak.jpg

Kurtuva ve Begovic varken Muslera'yi nerelerine sokacaklarmis acaba?

15 az 25 verilirse düşünülebilir.

Gitmesi değişik düşünceler doğuruyor:

- Galatasaray için büyük kayıp olur, senelerce yerini dolduramayız ve Muslera diye ağlarız.
- Muslera için sevinirim, gerçekten muhteşem bir kaleci ve iyi bir insan, kendisi adına yükselmek güzel olur. Ayrıca bizim şu çöplük takımdan da kurtulmuş olur.
- Durun Özbek'e deli gibi sövmeyen kaldı ise onlar da sövmeye başlar, burası güzel.
- Para olarak iyi olur diyeceğim ama salak saçma adamlara daha da fazlasını harcar bizim mallar muhtemelen.

Sonuç: Gitmesin, kalsın bizimle, bir Muslera'mız kaldı zaten.. :red:

Abramoviç reis bizi de şirketlerine katacaksa düşünebiliriz.

Kurtuva ve Begovic varken Muslera'yi nerelerine sokacaklarmis acaba?
Begoviç gitmek istiyor onun yerinede Muslerayı düşünüyorlar....Muslera seneler sonra yedek kalmak istermi oda var ve bence yedek kalmak için Chelsea'ye gitmek istemez....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Muslera'yi satan net bir sekilde nedir hepimiz cok iyi biliyoruz. Cuma cuma söylemek istemiyorum.

Baslarim ulan parasina Muslera tüm takima bedel. Futbolu burda birakmali

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

15 verirler demiyolar ki kulup 15 ister diyor ki 15 milyon pound 1 kaleci icin muthis 1 para. chelsi yedek kaleci icin verirmi mechul. b ihtimal teklif yapsalar bile begovice verdikleri ucret civari olur (8 milyon pount). begovici de zaten ingilterede yetismis topcu sayildigi icin almislardi galiba.

Muslera satılamaz.Bunu da satarsak bu yönetimle bi 10 sene belimizi doğrultamayız.Pek gidecek gibi durmuyor çünkü tursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt