#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golde hatalıydı ama onun dışında pek bir iş düşmedi zaten. Bazen böyle yan toplardan hatalı goller yiyor canı sağolsun. El alem topu kaleye tokatlayan ayılarla falan oynuyor biz Muslera ile şükretmek lazım.

Duran toplarda çıkma sorunu hep var. Elbette - noktaları olacak diğer özellikleri yeter. 5

Muslera çıkıp topu almadıysa defans da o kafayı vurdurmayacak arkadaşım. Bu kadar basit.

Muslerayı severim sayarım fakat her managerlik oyununda para ettiği için satarım...

Yakışıklı olması para ettiği gerçeğini değiştirmez..

Ortalama bir kaleci de işimi fazlasıyla görüyor

golde hatası olduığunu düşünüyorum.mükemmel bir kaleci ama yan topları çözmesi gerek

Yalnız ayağa iyi paslar çıkardı, diğer bir eksiği buydu. Bu konuda gelişme var.

İlk golde hatasını anladı bence. Çıkmaması gereken bikaç pozisyonda yeltendi sonra geri döndü kaleye. Bi iki tane de aldı zaten çıkıp. Farkında bence herşeyin.

Tafo bir iki sene daha kalacakti .. Egitimi tamamiyle bitirecekdi ( yan top)

Ben Musleranın, revizyon dan dolayı formasını kaybeden birbirine daha çok yakınlaşan eski arkadaşlarının durumundan etkilendiğini düşünüyorum. Oyuna gelecek olursak yenilen gol de değilde oyuna uzun top ile başlangıçların çok büyük çoğunlukla ya hatalı vuruş yada pası alacak kişiye ekstra lüzumsuz efor sarfettirecek şiddette ve bölgelere attı. Sezon başı temposuzluğa ritme girmemeye veriyorum.

Oyle birsey yok.
Kaleci kaleye zincirle mi bagli? Top kale sahasi icine geldi ve cok yumusak geldi. Butun herkes markajdaydi.
Cikip almasi lazimdi o topu.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Dogru ama bu adam da insan ve elbette hatalari olacak. Yan top konusunda zayif muhtemelen hep oyle kalacak. Bu zayifligi goz onunde bulundurarak bizimkilerin ekstra dikkatli olmasi gerekiyor. Zaten yan top konusunda eksikliği olmasaydı çoktan bizden söküp almıştılar iyi bir bonservis ile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaptan.

giphy.gif

Muslera nın istikbali belli...

1. Önce Enişte olacak....:oley:
2. Kendi yerine iyi bir kaleci bulacak ve Jübileden sonra da takımda Taffarel gibi kaleci antrenörü olarak en az 25-30 sene daha beraberiz emmoğlu ile..:hat:

Hadi diyelim Muslera cikip topu almadi kornerde. Bu yine de Tolga'nin orada gerizekalica durup rakibini izlemesini aklamiyor.

Golün bas mimari Tolga denen gereksiz. Bizim topcular kornerlerde resmen kaciyor hava toplarindan. Bu konuda 1 numarada acik ara Selcuk var, top Selcuk'un tuttugu rakibe geliyorsa 100% gol olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt