#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera sevgimden olsa gerek hic farketmemisim gercekten yan top zaafiyeti var bu mac harici nerdeyse hic cıkmıyor

halbuki yan topları ayı gibi canlılar bile cıkınca alabiliyor veya tokatlıyor en kötü muslera hertürlü kurtarır

O topa çıkmasaydı muhtemelen adam rahat pozisyonda vurup golü atacaktı ve çıkmadı ve yedik diye eleştirecektiniz. Adam ne yapsa kabahat oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen öyle adam gibi yorum yapan biri olmuş, yediriyordu diyenler ne kafasında anlamadım. Çıkmasa adam çok rahat vuracaktı, muhtemelen gol olurdu. Geçen Antalya maçında da bu maçtaki pozisyonda da Mariano uyudu, ters kademede ciddi sıkıntısı var Sabri gibi ama yeni transfer olduğu için ihale şimdilik Muslera'ya kalıyor.

Rakibin kafayı uçurdu bir pozisyonda şöyle çık dağıt oraları

Aynen öyle adam gibi yorum yapan biri olmuş, yediriyordu diyenler ne kafasında anlamadım. Çıkmasa adam çok rahat vuracaktı, muhtemelen gol olurdu. Geçen Antalya maçında da bu maçtaki pozisyonda da Mariano uyudu, ters kademede ciddi sıkıntısı var Sabri gibi ama yeni transfer olduğu için ihale şimdilik Muslera'ya kalıyor.
Yani muslera yan toplarda iyi olduğunu söylüyorsun..

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:hat: :hat:

DKPRosmXoAA_har.jpg

Muslera diye yazılır Adam diye okunur ...

40 yıl daha Galatasaray 'da kalsa yine doyamayız Muslera 'ya ...

bu musleraya geri pas vermeyin arkadas ya bu adam topa vuruslariyla beni cok korkutuyor

yan toplara cıkmayı ogrenmıs bu macta ıyı cıktı

Arkadaş adam bilmem kaç ay sonra riskli pas hatası yaptı hemen yazmışsınız güven vermiyor diye :D

Tek kusuru olan yan topa çıkmamasını eleştirdik kısa sürede çalıştığını ve ilerleme kat ettiğini gösterdi öl de ölelim reyiz

TT

Ayakla çıkardığı topu ligdeki hiçbir kaleci çıkaramazdı. Duran topcuları piste alalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muslera klasik cizgi kalecisi o yüzden yan topları taffarel dahil kimse üzerinde durmamıs

bu macta uzun zaman sonra musleranın yan toplara cıktıgını gördük biraz olsun icim rahatladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt