#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DMPJcTZWAAA0RXf.jpg

Yanlış taktikti o zaman

Bazen inisiyatif alması lazım
Bilemiyorum, olabilir.
Dikkat ederseniz bir cok kaleci kolay kolay kalesinden cikmaz, hatta Musleranin yine elestirildigi bir baska nokta olan direklere adam almayi artik cok az kaleci yapiyor.

Yan toplarin düzelmesi sadece Muslera ile alakali degil bence.
Komple takim olarak bu konuda artik cok iyiyiz, ben Antalya macinda hazirliksiz yakalandigimiz poziyon disinda yan top ikili mücadelesi kaybettigimizi dahi hatirlamiyorum. Eskiden sadece alan savunmasi yapiyorduk, simdi alan savunmasi ve adam markaji yapiyoruz.

Son düzenleme:
Bilemiyorum, olabilir.
Dikkat ederseniz bir cok kaleci kolay kolay kalesinden cikmaz, hatta Musleranin yine elestirildigi bir baska nokta olan direklere adam almayi artik cok az kaleci yapiyor.

Yan toplarin düzelmesi sadece Muslera ile alakali degil bence.
Komple takim olarak bu konuda artik cok iyiyiz, ben Antalya macinda hazirliksiz yakalandigimiz poziyon disinda yan top ikili mücadelesi kaybettigimizi dahi hatirlamiyorum. Eskiden sadece alan savunmasi yapiyorduk, simdi alan savunmasi ve adam markaji yapiyoruz.

Katılıyorum

Fernando Muslera röportajı yarın saat 14.00'da TRT Spor'da.

DMXDlFcXkAMVcZM.jpg

DMXDlFXWkAEsZa3.jpg

beyin ölümü gerçekleşmiş hıncal uluç s..mığı!!!

DMaHXD_XkAAo7hn.jpg

iyi degildi. sivadi cogu pozisyonda. zorla yedirecekti.

topu hep rakibe verdi

2 defa laubalilik yapıp yedirecekti golü.

Nando severiz seni ama aklını başına al.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

senin şu saçma degajların ve topu 1 dk elinde tutmaların iyice mide bulandırıcı oldu be muslera bırak artık şu huyunu.

Tafferel gittiğinden beri cidden zayıf yönlerini geliştiremedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gerileme dönemine girdi artık ilk geldiği zamanlardaki gibi değil.

Geri pası verildiğinde geriliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera sanırım 6 7 senedir aramız iyi seninle hatta kız arkadaşım bile olmadı bu kadar uzun süre ama sen bugün neydin hacı? Bugün her ayağına top aldığında zapata var hissedip tırstım. Bir de her maçta olduğu gibi bir yan top vakan daha oldu . Sen değerlisin ama fbye karsi sen yapma bari be

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biri buna Victor Valdes olmadigini anlatmali. Haddini bilerek oyna ve vur ileri toplari. sacma sapan goller yedirmeye bayiliyor sanirim.

Bugün Muslera bile bir tuhaftı yav bu maçın havasından mıdır, suyundan mıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt