#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birinde aptalca topu geveledi az daha gol yeyip maçı kaybediyorduk diğerinde de kaleden uzakta iken topa şiddetli vuramadı fenerli oyuncu çerçeveyi bulsa yine yemiştik . bu sene hiç güven vermiyor. geri pas attıkları zaman korkuyorum artık .

nandoda değişiklik yok ama laubaliliği bırakmalı artık. tamam eyv güzel çalım atıyorsun yeri geldiğinde ama sürekli yapılmaz

Allahtan kaleyi tutan topları olmadı.Kesin alırdı.

Sanırım Muslera'ya en çok küfrettiğim maç oldu. Neuer veya Ter Stegen gibi hareketler yapmaya çalışıyor. Kenara havadan paslar, topu ayağında fazla tutmalar falan. Yapacağı tek şey ileri vurmak. Ayağı standart bir kaleci fazlasını denememeli.

Top her ayağına geldiğinde vur diye bağırdım kahvede millet bana bakıp durdu. Çok rahattı bu maç yüreğimi ağzıma getirdi her seferinde.

takımın aşırı kendine güvenle çıktığının göstergesiydi dün akşam

gerek yok bu kadar güvene

Muslera'ya, geldiği günden beri ilk kez "Naapıyon yaaaa !!!" diye bağırdım izlerken. :D Ama sövdüm mü arkasından ? Hayır. Sövmem. Sövemem. Ben ona kıymam. O bizim canımız ciğerimiz.

CBL9gkMWgAA8IDP.jpg

Eleştirmek okey de bazı arkadaşlar kafalar kıyak eleştiriyor gibi.

Adam sahanın en fazla topla buluşan oyuncusudur belkide. Bu kadar çok geri pas verilirse illaki bi yerde hata yapacak dimi biraz böyle bakmak lazım.

Denayer mesela garanti olsun diye hep Musleraya bıraktı işi

Biri yan top falan yazmış yukarda. Ne yan topu ya? Yan toptan duran toptan pozisyon mu verdik dün. Bir tane sağdan iyi kestiler Muslera yumrukladı seken topu uzaklaştırdı.

Geldiğinden bu yana en kötü derbi maçı diyebiliriz.Bu kadar saçmasapan işler yaptığı maçı uzun süredir hatırlamıyorum

Şu oyunu hızlı başlatma işini beceremiyorsun Muslera zorlama

Her maç 1-2 topu böyle taca atıyorsun.Şu Eto'o ya attığın çalımı keşke atamasaydın diyorum bazen gereksiz güven geldi o hareketten sonra

CL de felan bu tarz işlere kalkışırsan keserler cezayı

Degaj oyuna sokma konusunda sıkıntıları her zaman vardı yeni değil
Daha garanti oynamalı reis

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bir kaleciden oyun kurmasını beklemem, Pep’in de bu takıntısını saçma bulurum ama Muslera’nın da biraz daha isabetli paslar atması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eleştirmek okey de bazı arkadaşlar kafalar kıyak eleştiriyor gibi.

Adam sahanın en fazla topla buluşan oyuncusudur belkide. Bu kadar çok geri pas verilirse illaki bi yerde hata yapacak dimi biraz böyle bakmak lazım.

Denayer mesela garanti olsun diye hep Musleraya bıraktı işi

Biri yan top falan yazmış yukarda. Ne yan topu ya? Yan toptan duran toptan pozisyon mu verdik dün. Bir tane sağdan iyi kestiler Muslera yumrukladı seken topu uzaklaştırdı.
Boşa çıktığı bir pozisyon vardı ama orada net foul var. Çalmadı Cüneyt kekosu.

sent via GSC

Degajları ya rakibe ya da sahanın dışına çıkıyor.Bu konularda çalışması lazım.

ilk golü bile tutuyordu neredeyse. Yapacagi birsey yok bu macta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt