#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Performansında düşüş var ama dünkü yan toplarda eleştirmek olmaz. Yusuf inanılmaz kullanıyor duran topları.

Dün kritik 1-2 net kurtarışı vardı. Gollerde yapacağı bir şey yok. İlk golde kafayı çıkardı ama dönen topta savunmanın uzaklaştırması gerekirdi. İkinci gol zaten Denayer'e çarpıp gitti.

Zaman zaman bende eleştirdim,özellikle sene başı ama dün için söylenecek bir şey yok.

Sorun zaten Muslera'ya Gomis'den fazla pas atılması.

Musleranın oyunu başlatması hiçbir zaman üst düzey olmadı hele ki ayakla. Elle ilk geldiği zamanlar iyiydi.
Şimdi sıkıntı biraz daha arttı

Taffarel'in gidişi sonrasında bir düşüş söz konusu diyebiliriz kendi standartlarına göre. Hataları olacaktır zaman zaman, canı sağolsun. Sonsuz kredisi olan tek adam benim gözümde. Zorluğu düşük maçlarda Carrasso'yu oynatabiliriz eğer mental yorgunluğu varsa. Onun haricinde takımda 11'e yazılacak ilk isim.

Aspor dinliyordum

eski oyuncumuz soner tolunguc : "musleranin Gs de 400 uncu macina cikiyor olmasi bir ulke ayibidir"

Aspor dinliyordum

eski oyuncumuz soner tolunguc : "musleranin Gs de 400 uncu macina cikiyor olmasi bir ulke ayibidir"

nedenmis?

Oo degilde buradaki Onur gelsin Nando gitsin diyen herifler gün yüzüne cikmis yeniden. Nando dün degaj haric ne gibi hata yapti ?

Duzeltiyorum , lig radyo

yok zaten kotu bir sey soylemedi de bunca zamanda bir yerli kaleci klube ve milli takima yetistirememek ayiptir minvalinde soyledi

nedenmis?

Oo degilde buradaki Onur gelsin Nando gitsin diyen herifler gün yüzüne cikmis yeniden. Nando dün degaj haric ne gibi hata yapti ?

O zaman yabancı sınırı vardı ama yanlış bir düşünce yapısı değildi

Ayrıca Onur da formdaydı o zamanlar istenmesi normaldi

DNcYbClXkAExVb8.jpg

O zaman yabancı sınırı vardı ama yanlış bir düşünce yapısı değildi

Ayrıca Onur da formdaydı o zamanlar istenmesi normaldi

Aydın, yabancı sınırı vs. gerekçe ne olursa olsun Muslera gitsin Onur gelsin demek, Ujfalusi gitsin Mustafa Yumlu gelsin demekten daha saçmaydı.

Tinerci pisliklerin algı operasyonu başarılı oldu. Musleraya 2-3 maç ceza verdirecekler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu caner işini çok abarttılar şimdi salaklar herşeye ceza vermeye kalkacak canerin acısını çıkartmak için. akıllı adam olmayınca ülkede bunlar normal.

Muslera ne yapmış

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt