#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki ettiğini farz edelim, Muslera kime ediyor, bunu hiç dile getiren, araştıran oldu mu? Maç içinde oyuncular kötü oyun ve skorun etkisi ile kendi kendilerine bir çok küfür ederler. Var mı Musleranın bunu hakemlerden birine söylediğinin bir kanıtı?

Ahmet çakar 'ın lafiylami ceza alacak muslera
Biride paylaşıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22 answers: What does hijo de puta mean? - Quora

Son of a whore. It’s comparable to son of a bitch in American English.

Spanish speakers (and english speakers with SOB) might address this to a specific person or thing (a car/computer etc that won’t start). But both are often used impersonally, just as a general expression of frustration, or anger. For example:

H d p, what a lousy day at the office.

SOB, what a pain in the ass project.

President Duterte was said to have called President Obama hdp. But when I read the quote I think it was just the impersonal usage.

Muslera'nın küfürü kime ettiği belli değil. Performansıma sinirlenip kendime ettim dese sıyrılır işin içinden. Ceza falan veremezler.

%99 ceza alacak

maicona bile ceza verebilirler beklenir

carrassoyu aldık neyse ki

Muslera sevk edildimi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera kimseye etmedim kendime kızdım dese bile ceza alacaktır. Valbuena edilmiş mi sevk dün oda küfür etti.

3 mac alacak diyorlar, yarin 30puan cezasida verirler bize.
bu tupcu bu yilda kargalari sampiyon edecek, bak glorun

canerde çok tepki çektiler ya şimdi bjklileri susturmak için hem GS hem fb den bir adama ceza verecekler işte bu ülkenin adıda Türkiye arkadaşlar çok normal bir ülke burası bunlardan normal şeyler :DD

Bence alenen hakeme veya rakip bir oyuncuya küfür edilmediği sürece bir oyuncu ceza almamalı.

Bazen sinirlenince veya birşey den memnun olmayınca insan küfür edebiliyor ama burada önemli olan küfürün direkt başka birisine odaklı olması mı ( Caner-Mete olayı) ya da öylesine sinirden ortaya atılması mı. Fuck veya fuck off diyen herkes de ceza almalı bu mantıkla.

Benim de yıllardır dikkatimi çeker bu Puto bilmem ne küfürü genelde memnuniyetsizlikten ortaya atılan "lanet olsun" minvalinde kullanılan bir şey gibi.

sent via GSC

Az önce yazdım, beyler bu olayı takip etmedim, edenlere soruyorum, var mı Caner'de olduğu gibi böyle bir görüntü?

Muslera top elindeyken hijo de puto (Türkçesi o si) diyor. Ama olay yerinde ne hakem ne de rakip oyuncu var. Sanırım Muslera da ben kimseye küfür etmedim kendi kendime söylendim demiş. Sonuç olarak bir şey çıkmaz burdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt