#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isin yurutmesini size anlatayim . Tff nin (ve emniyetin) elinde yayinci kurulusa ait olan-olmayan ve bizim hic ekranda gormedigimiz kameralar var

yakinda bu kameralar video hakemlikte de kullanilacak.

eger yayinda herkese yansiyan bir durum var ise , hukuk kurulu bu bizim gormedigimiz goruntuleri yayinci kurulustan talep ediyor ve orada kimin hangi sekilde kime dogru ne dedigi acik acik belli oluyor

kendine mi hakemin arkasindan ona mi , hepsi anlasiliyor

simdi dil bilimci ve tercuman istihdam edecekler ve en ufak bir kufur kelimesinde ceza uygulamasi basliyor

esit uygulanacaksa munasiptir

Bu isin yurutmesini size anlatayim . Tff nin (ve emniyetin) elinde yayinci kurulusa ait olan-olmayan ve bizim hic ekranda gormedigimiz kameralar var

yakinda bu kameralar video hakemlikte de kullanilacak.

eger yayinda herkese yansiyan bir durum var ise , hukuk kurulu bu bizim gormedigimiz goruntuleri yayinci kurulustan talep ediyor ve orada kimin hangi sekilde kime dogru ne dedigi acik acik belli oluyor

kendine mi hakemin arkasindan ona mi , hepsi anlasiliyor

simdi dil bilimci ve tercuman istihdam edecekler ve en ufak bir kufur kelimesinde ceza uygulamasi basliyor

esit uygulanacaksa munasiptir
Hakemin arkasından ona doğru, eğer hakem atıyorum on metre mesafede ise biraz göreceli bir durum olur yalnız.

Peki ettiğini farz edelim, Muslera kime ediyor, bunu hiç dile getiren, araştıran oldu mu? Maç içinde oyuncular kötü oyun ve skorun etkisi ile kendi kendilerine bir çok küfür ederler. Var mı Musleranın bunu hakemlerden birine söylediğinin bir kanıtı?

Milletin beyni durdu artık hakemin peşinden koşup da küfreden canerle kendi halinde uzaktan küfreden eden adamı bir tutuyorlar.. Daha doğrusu bunlar biliçnli hareketler medyadaki haysiyetsizlerin kışkırtmaları.. maç esnasında hass... demeyen topçu mu vardır

Milletin beyni durdu artık hakemin peşinden koşup da küfreden canerle kendi halinde uzaktan küfreden eden adamı bir tutuyorlar.. Daha doğrusu bunlar biliçnli hareketler medyadaki haysiyetsizlerin kışkırtmaları.. maç esnasında hass... demeyen topçu mu vardır
Geçenlerde örnek vermiştim, eksi Futbolcumuz Suat Kaya, baktığın zaman konduramazsın ama maç içinde ne küfürler ediyormuş.

Burada ayirt edilmesi gereken zor bolum kufurun ses siddeti ya da mesafesinden ziyade birine karsi yapilip yapilmadigi

hukuk bazen sekil bazen yorumdur

simdi muslera zannediyorum kendisine faul yapilan pozisyonda itiraz edip devaminda sari kart gordu , yerine donerken hakeme donuk sekilde bu sozleri sarf etti ise , yaygin kanaat , ki spor hukukunda kanaat ceza hukukuna gore daha gecer akcedir , bunun hakeme yonelik oldugu yorumu yapilacaktir

bekleyip gorecegiz . En onemli kisim kamera ve dil bilimci mevzusu , dudak okuyarak kim kufur ederse 3-4 mac cezayi koyacak cebine

fena degil aslinda , herkese esit uygulanirsa

Burada ayirt edilmesi gereken zor bolum kufurun ses siddeti ya da mesafesinden ziyade birine karsi yapilip yapilmadigi

hukuk bazen sekil bazen yorumdur

simdi muslera zannediyorum kendisine faul yapilan pozisyonda itiraz edip devaminda sari kart gordu , yerine donerken hakeme donuk sekilde bu sozleri sarf etti ise , yaygin kanaat , ki spor hukukunda kanaat ceza hukukuna gore daha gecer akcedir , bunun hakeme yonelik oldugu yorumu yapilacaktir

bekleyip gorecegiz . En onemli kisim kamera ve dil bilimci mevzusu , dudak okuyarak kim kufur ederse 3-4 mac cezayi koyacak cebine

fena degil aslinda , herkese esit uygulanirsa

İyi hos ama iki sorum olacak ( sen hukuk konularini iyi biliyorsun , öyle gozukuyor)

Atiyorum hakem karsinda ama sen 45 Derece donmus kufur ediyorsun Bagirmadan. Simdi bunu hakeme yonelik oldugunu kim nasil ispat edecek?

İkjncisi eger Emre OC Moc diyip ceza almadiysa , bunu gerekce olarak gosterip, Nandoyu kurtarma sansimiz var mi? Cünkü herif PFDKya sevk edilmiyor anlasilan

Malesef bu sorularin muhattabi mahkeme degil pfdk ve tahkim oldugu icin gri cevap verebilirim

emsal sadece ayni nitelikteki olaylar icin iddia edilebilir , yani atiyorum emre buna 3 aldi bana 4 veremezsin gibisinden

ama birine ceza veya sevk yapilmamis digerine yapilmis ise zaten hukuk kurulunun kanaati birinin kendi kendine digerinin bir baskasina yonelik oldugu icindir

bir de en onemlisi , oncesi sonrasinda bu kufru sarfetmesini gerektiren ne olup olmadigi ile de degerlendirme yapilir zaten muslerayi zora sokan sari kart gordugu ve hakli oldugu pozisyondan sonra olmasi

emre nin olayi nedir , ikinci kez gosterilemedigi icin canli yayini kacirdim , hakeme yonelik mi

Muslera'ya ceza verilmesini isteyenlerin ve bun doğru bulanların, acilen eli ayağı yaptıkları işten çekilmedilir, zira bu kişiler artık doğru düşünme ve doğru karar verme yetilerini kaybetmiştir.

Caner'in pozisyonu ile arasındaki farkı anlıyorlar da suyu bulandırmak istiyorlar. Caner, agresif bir şekilde, seyirciyi tahrik edecek şekilde, hakemin duymasını istereyek (yine aynı hakemin duymamazlıktan geldiği) ve hakeme sen beni oyundan atamazsın dercesine küfür etmiştir. Muslera, küfür etmiş belli, burada küfürü savunmuyoruz, ama bu küfür kusura bakmayın örnek vereceğim, trafikte öndeki aracın sinyal vermeden şerit değiştirmesine verilen " senin sinyalinin ..." küfrü gibi. Olmasın, doğrudur demiyoruz, ama futbolcuların saha içinde dudaklarını okumaya başlarsak maçlar bitmez.

Son düzenleme:
canerde çok tepki çektiler ya şimdi bjklileri susturmak için hem GS hem fb den bir adama ceza verecekler işte bu ülkenin adıda Türkiye arkadaşlar çok normal bir ülke burası bunlardan normal şeyler :DD
Bir yanlışı bir yanlışla kapatıyorlar
Mete kalkavan duymazliga vurdu canerin küfürleri olay nereye geldi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahtan Emrenin küfür ettigi hafta'da küfür etti.. Emre'ye yemedi ceza vermeye. Nando'ya birsey yapamadilar

Uruguay'ın Polonya ve Avusturya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna dahil edilmemiş reis.

1-0i tutan adam gibi adam. Oyundan düsürmedi. Golde klasina yakismadi

DN7bUmSWkAAgFZ7.jpg

Çocuğu doğmuş. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah senin gibi başarılı ve güzel bir insan olur :hat:

Muslera gülsün bizde gülelim

Ismini Kailash koymuşlar.

724d1f7097eed2a5da6f5ec16fd0ba61.jpg

sent via GSC

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün. Umarım babasına çeker de kaleci aramak zorunda kalmayız. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt