#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adama gösterilen sevgiyi bir türlü anlamıyorum. 3'te 1 maaş alan Fabri bile bu sene en az 2-3 tane maç kurtarışı yaptı. Muslera 3 senedir şu maçta maçta nefis oynadı denebilir mi?

Yok defans kötüydü, yok şöyleydi. 3.5 M Euro alan 5-6 kaleciden biri ama geleni,gideni alıyor içeri. Muslera maaşına Kevin Trapp alınır be.
Kardeş tudora saçma sapan sevgi gösterisi yapıp, musleraya sevgi gösterilmesini anlamıyorum demek nasıl bir gaflettir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasil eboue ilk sezonundan sonra kotu oynamaya basladiysa yavas yavas Muslera'da da bir dusus soz konusu, hele de duran toplara neredeye hic cikmamasi

Haftaya Carrasso oynamalidir, bu adam sadece oturmaya mi geldi, hic bir oyuncu vazgecilmez degildir

trapp kötü yahu

Alman Milli Takım kalecisi ya. Muslera'dan 3 gömlek iyidir. Aynı maaşa hatta daha ucuza oynar. Salak gibi 3.5M maaşla 36 yaşına kadar devam edecek kontrat yaptık.

Bu adam o abartılan kadar iyi olsa çoktan büyükler kapmıştı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kardeş tudora saçma sapan sevgi gösterisi yapıp, musleraya sevgi gösterilmesini anlamıyorum demek nasıl bir gaflettir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ikisi aynı şey değil çünkü. Bu adama 3 senedir top oynamaması rağmen toz kondurulmuyor. Tudor en ufak hatasında idam sehpasına konuluyor. Fark bu.

Muslera da sorun olduğunu düşünmüyorum sorun kaleci antrenörlerin de olabilir çünkü bu adamın neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz özellikle taffarel gittiğinden beri form düzeyi düştü

Her şey bitti şimdi bu adama mı sövüyorsunuz ? :asd22: Bu maçın tek sorumlusu Tudor'dur. Ne Belhanda ne Muslera ne Maicon ne de bir başkası. Tek suçlu var ve ona da acilen tekmeyi basmalıyız.

Topu yerden havalandırarak ya rakibe ya da taca atmasan daha iyi

Bir çok pozisyonda oyunu geriden kurabilecekken dan dun vuruyo tüm toplar rakibe gidiyo, dikkat etmeli artık.

Muslera bizdeki ilk zamanlarında genç, yetenekli ama hataya oldukça meyilli ve istikrarsız bir kaleci görüntüsü vermekteydi. Taffarel bugünlere gelmesinde pay sahibi.

Kerim in golu haric diger gollerde kabahati yok

penalti , digeri sut vurulduktan sonra atladigi yerin tersine carpip giden top

ilk 2 golun birincisi her zaman cikmamasi ile elestirdigimiz yere ortalanan bir top degil , kisa bir top bu , korner gibi degil , bu topa cikamaz

klas kaleci olarak yememesi gereken gol belki ikinci goldur , evet orada daha iyi bir muslera performansi beklenirdi

Şu adama gösterilen sevgiyi bir türlü anlamıyorum. 3'te 1 maaş alan Fabri bile bu sene en az 2-3 tane maç kurtarışı yaptı. Muslera 3 senedir şu maçta maçta nefis oynadı denebilir mi?

Yok defans kötüydü, yok şöyleydi. 3.5 M Euro alan 5-6 kaleciden biri ama geleni,gideni alıyor içeri. Muslera maaşına Kevin Trapp alınır be.

Süper Kupa finalinde penaltılarda,geçen sezon da Karabük maçında iyiydi.Bunun dışında sana şu noktada katılıyorum,Muslera futbolculuğundan çok sempatikliğiyle,sahadaki duruşuyla seviliyor.Normal kurtarışları bile hıııaaaa Musleraaa diye abartılıyor bu yüzden.Burada hemfikiriz,3 senedir ara ara parlasa da 2014-2015'teki performansına erişemediğinde de hemfikirim.Ama kesinlikle günah keçisi olacak bir adam da değil.Bugün kaybettik ki kendisinin payı bence olsa bile yok denecek kadar azdır,yarın sahadaki duruşuyla dahi bize maç kazandırabilir.Bunda onu yapacak potansiyel var.

Muslera genelde takimin iyi oldugu , en azindan cok istekli oldugu ve kucuk diferanslarla maci goturdugu donemlerde parliyor

ama takim kevgire donerken bunu engelleyemez , muslera hatasi ile mac kaybedersek tamam da oyle bir durum yok

Adamlık hiçbirşey yoktu bu macta

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt