#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
refleksler köreliyor gibi git gide eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, dost acı söyler demişler.

baştacımız hâla onda problem yok.

1 sn geç atlasa tutamazdı o topu ne erkeni yav niye bu kadar boş taraftar bu sitede
Gider yapma. Muslera o topları sürekli yiyor, hadi terste kaldın trkrar toparlayacak refleksi yok. Ben çok kaleci gördüm böyle topları tutan. Bu demek değilki muslera yüzünden yenildik. En son suçlanacak kişidir muslera. Ama Taffarel gittiğinden beri refleksleri köreldi bu adamın, iyi çalışmıyor belliki.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence satıp yerine adam gibi adam olan Onur'u almalıyız.

O çok fantastik atlayışlar yapıyor bizim taraftar sever böyle bomboş artist herifleri.

sent via GSC

O çok fantastik atlayışlar yapıyor bizim taraftar sever böyle bomboş artist herifleri.

sent via GSC
11-12 yada 14-15 teki muslera performansini beklemek hayalcilik olur.
12-13 te ki gibi oynasa yeter bana.
Ciddi form dusuklugu var.

sent via GSC

Hayır. Satıp PSG'de yedek kalan Trapp alınabilir rahatlıkla. 3.5M maaş alan kaç kaleci var dünyada? Maksimum 8-10 tanedir. Beğenilmeyen Fabri bile kaç defa kritik kurtarışlar yaptı.

2021 yılına kadar 3.5M alacak adam. Şimdi bana tek sorun Muslera mı deme. Elbette değil ancak ortada gerçek var. Harun bile dün Göztepe maçında %100'lük gol çıkarıp 1 puan aldırdı takıma.

Övdüğümüz kadar iyi olsaydı çoktan en kötü Everton,WestHam falan rahatlıkla 15 verip alırdı. Ama yok,vasat. Sempatikliğiyle kurtarıyor kendini.

Yediği gollerde hiçbir hatası yoktu.
Boyle bir analize hastayim mesela. Yedigi gollerde hatasi yoktu. Genelde kucuk takimlar kalecisine oyle der - hm hatasi olmaya bilir ama topda kurtaramadi birak Basaksehir maci ama ben kalite akan bir kurtariz gormedim Musleradan uzun zamandir suan net Fabri Musleranin onunde cok net.

Gider yapma. Muslera o topları sürekli yiyor, hadi terste kaldın trkrar toparlayacak refleksi yok. Ben çok kaleci gördüm böyle topları tutan. Bu demek değilki muslera yüzünden yenildik. En son suçlanacak kişidir muslera. Ama Taffarel gittiğinden beri refleksleri köreldi bu adamın, iyi çalışmıyor belliki.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

olum saf mısın o top tamamen şanssızlık.
marianoya çarpmasa adam rahat alacak. refleks diyor olum allah aşkına kafanızı çalıştıracak yazın. orada buffon olsa o refleksi gösteremezdi çünkü tüm ağırlığı sağ tarafındaydı ve top bir anda yön değiştiriyor ki önünde maicon var görüş açısı da kapanıyor. az 2 dk mantıklı konuşun eleştirmeyin demiyoruz ama adam gibi eleştirin

Muslera´nin fanboylari böyle rasyonal bildigim, farkli acilardan degerlendirme yapabilme büyük bir olguyu analiz ederek hareket eden, taraftar oldugunu bilsem, fazla bir söz etmem. Ama tezzata bak, yillardir herkes suclu, Muslera sucsuz. Merak ediyorum bu sahislarda adamcilik nezaman bitecek.

5 top geldi kaleye, 5 gol yedik. Herhangi bir kaleci paramparca edilir. Tüm savunma hatti degisti, zebellah gibi adamlar alindi, hala yan top ve duran top zaafiyeti doruklukta. Degismeyen, elestirilmeyen bir Muslera var tabi.

Hersey bir yana, zaten bir kaleciye 4 Milyon avro vermek en büyük sacmalik. Ama "atanin ve tutanin iyi ise, gerisine bakma" diyen insanlar, kendini Bilge Kagan zannediyor.

(Kendi has fikrim: Bunlar tek kisi ile bagimli sorunsallar degil, ancak her bu tarz konuda, sectigi futbolculara takinti yapan kitlenin, bu konuda bukadar genis düsünebilme kapasitesi olamaz)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt