#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yan top çalışıyor herhalde

DPO29iIXcAAqtGt.jpg

Evet tepkiler artiyor. Kendine az ceki duzen versin simardi ama anladi ki calismazsa o seviyeyi ayni sekilde yurutemez. Simdilik kaleye Carrasso gecmeli

[FONT=&quot]Yönetim, Tudor'un ardından Muslera ile de bir toplantı yapacak ve performans düşüklüğüne dikkat çekilecek. (TRT Spor)
[/FONT]

[FONT=&quot]
DPP1Ya-WsAU_URi.jpg

[/FONT]

Yan top olayını geçtiğimiz 2 sene ki yaşadığımız kötü olaylara bağlıyorum ve bu süreci atlamaya çalışıyor ama kolay atlatılacak şeyler yaşanmadı. 2 sezon boyunca üst üstte saçma sapan yap top golleriyle kendi güvenini kaybetti tabi bir de o sürecin üstüne bu sene de yan top ve duran toptan gol yedikçe daha da güvenini kaybediyor. Burada onun inancını bir şekilde yerine getirmemiz lazım bunu taraftardan çok önünde oynayan oyuncular sağlayabilir çünkü maç içinde sürekli olanlarla iletişim halinde Maicon ve Fernando sürekli cesaretlendirse bence bu iş bir kaç maça çözülür sonrasında eski performansına döner ama o korkuyu bir şekilde yenmesi gerekiyor hatta topa çıkarken bile gol yedirse sorun olmadığını anlamalı ve cesaretini toplamalı

Yan toplarda Muslera'nin yapacak fazla birseyi cogu seyi yok, oyuncularin dogru posisyon almalari eger adamlar kafayi yakin masafede vurursa Muslera ne yapsin anlik bir olay oluyor zaten.

Adam Adama mucadeleyi yapamiyorsak kaleciye laf atmak biraz yanlis olur.

Son düzenleme:
Valla severiz sayarız da Carrasso'da yabana atılacak bir alternatif olarak gözükmüyor faydalanmak lazım en kötü ihtimalle teşvik unsuru motivasyon olur kendisi için.

Su adama top 10 diyen net 2010'da kalmis. Handanovic gibi bir kaleci var suan izliyorum yine her mac oldugu gibi hayvani kurtarislar yapiyor.

Serdar-ı 1 0 da çok güzel uyardı konuşuyordu serdar yaptığı faul sonrası rakip çabuk oynadı serdar top arıyordu
Bastı kalayı uyuma diye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Handanovic çok spesifik bir örnek zaten adam net olarak öküz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt