Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Takip etmedimBidaha?
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takip etmedimBidaha?
Ne demek istiyorsun sanirim butun forum anlamadi seniTakip etmedim
Bidaha ne bende onu anlamadimNe demek istiyorsun sanirim butun forum anlamadi seni
PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eee napiyim?Terim dönemi handonovicin önündeydi kaleci olarak.
Şimdi ne durumda handonovic bilmiyorum Rahmi Aslan
Ne yaparsan yap benim sorunum değil
Su gereksiz bilgiyi veren sensin sonrada neden bunu anlatiyon bilmiyorsun. Iyi bakalim, iyi forumlar.Ne yaparsan yap benim sorunum değil
Iyimisin konuyu açan sensin cevap verdi mi banane diyorsunSu adama top 10 diyen net 2010'da kalmis. Handanovic gibi bir kaleci var suan izliyorum yine her mac oldugu gibi hayvani kurtarislar yapiyor.
Insani delirtme git ne yazmisim bidaha oku. Muslera o zamanlar Handanovicin onundeydi deyip amacin neydi anlamis degilim. Diyorum ki su adama top 10 diyen insan 2010de kalmis diyorum. Sen gelip o zamanlar Handanovicdanda iyidi diyorsun ee napiyim simdi Muslera top 40-50 felan girer heralde..Iyimisin konuyu açan sensin cevap verdi mi banane diyorsun
Ee ne var bunda ıyi dediysem katılmazsan cevap vermezsin yada değil dersinInsani delirtme git ne yazmisim bidaha oku. Muslera o zamanlar Handanovicin onundeydi deyip amacin neydi anlamis degilim. Diyorum ki su adama top 10 diyen insan 2010de kalmis diyorum. Sen gelip o zamanlar Handanovicdanda iyidi diyorsun ee napiyim simdi Muslera top 40-50 felan girer heralde..
PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Delirmeyi gerektiren ne var burada
insan forumlasirken delirir mi , akli selime davet ediyorum