#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde o eski muslera
Hatirliyorum Q7 gidip bizzat tebrik etmişti bir maçın sonunda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musleranın bile memnuniyetsizlikle eleştirildiğini görüyorum. Bu ne müthiş lüx ya? Bireysel olarak bazı maçlarda düşüş yaşasada yan top olayını tamamen musleraya yıkmamak gerek. Baktığın zaman ligin en az gol yemiş takımlarından birisin. Hiç bir şeyden memnun olmamaya çalışırken Muslerayı bari dahil etmeyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam Muslera 'nın da formsuz olduğu dönemler olacaktır evet bazı arızalı yan top sıkıntısı var

Ama hem bu kadar iyi karakterli hem bu kadar süper bir kaleci ve yan top hariç hiçbir sıkıntısı yok zaten o sıkıntısı da olmasa Galatasaray 'da 6-7 yıl bırakmazlardı adamı

Muslera 'dan bahsediyoruz beyler kendinize gelin tamam eleştirebiliriz ama haddinizi aşmayın Muslera diğer topçulardan çok daha farklı yerde ...

Kafayı yediniz iyice ha.

sent via GSC

Yapılması gereken bol bol, kusana kadar yan top çalışmak takım olarak. Rakip senin zaafiyetinin üstüne gidecek tabi ki, bundan daha doğal bir şey olamaz. Ancak daha çok çalışarak engelleyebilirsin bunu.

Sadece yan top değil topu oyuna sokmasıda eksik çalışmalı..Topu çok geç oyuna sokuyo 2 0 önde de olsak 1 0 geride de olsak vakit geçiren takım havasına sokuyo tüm oyuncuları; ve çoğu vurduğu top orta saha çizgisi kenarından taça çıkıyo..

Oyuna top sokamıyor kısmına da katılıyorum
Mario gomezden yediği örnek olarak söylüyorum sagıda zayıf
Çocuk falan oldu konsantrasyonu biraz bozuldu gibi toparlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün Volkan'ı görünce yine kızdım. Adamın yıllardır yan topta hata yaptığını görmedim. Tak diye çıkıp alıyor,sıfır tereddüt.

Alanya 2-3 tane kale ağzından gol kaçırdı. Pozisyon vermediğimiz maçta yine duran top yüzünden kaybedebilirdik.

Taffarel i geri getirmemiz lagzim, olmadi Mondragon gelsin de suna biraz yan top calistirsinlar... Cikip cikmamak arasinda tereddut ettigi surece biz daha cok yan top/ duran toptan gol yeriz!

NOT: Elleri kucuk olsada kalbi buyuk adam. Hala kalbimizdesin ama hatalarinida gormemezlikten gelemeyiz!

kariyeri düşüşteyken senelik 3 milyon eurodan sözleşme yapılması skandal bence!

Dün Volkan'ı görünce yine kızdım. Adamın yıllardır yan topta hata yaptığını görmedim. Tak diye çıkıp alıyor,sıfır tereddüt.

Alanya 2-3 tane kale ağzından gol kaçırdı. Pozisyon vermediğimiz maçta yine duran top yüzünden kaybedebilirdik.
volkanin bosa ciktigi o kadar cok mac var ki

artniyeti birakalim

Bu hafta yan topa çıkmayıp Talisca'nın kafayı gömdüğünü görür gibiyim. Bir düzeltemedi bunu yav, gerçekten ilginç.

Birini eleştirmek onu sevmemek değil yav.
Adam gibi adam, iyi niyet ve karaktere sahip.
Konuştuğumuz kısım form düşüklüğü, yan top zaafiyeti ve topu oyuna sokma meziyeti.
Arif renktaşında dediği gibi 35 yaşına kadar 3.5m€ garanti para alacak. Konsantrasyonunu yükseltmesi lazım.

Tek başına ligi alan adam bunların üstesinden gelir. Takımın da desteği lazım, gerek Taffarel gerek başka mevzular.

DPq5fCxWsAAa_5r

Çık şu yan toplara üstadım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt