#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatasi sayesinde Terim gelecek
adamin hatasi bile ise yariyor siz hala adama salliyorsunuz...
gerci salliyanlarin yarisi ezik zaten kesin

Kalecinin iyisi sürekli imkansız topları kurtaran değildir, abuk sabuk golleri yemeyendir.

Eğer bir kaleci basit hatalarla gol yemeye başlarsa, formunu yitirmeye başlamış demektir.

Umuyorum hatası bir kaza olarak kalır.

+ büyük kaleciler büyük hatalar yapar diyeyim ehehe, bence tamamen kaleci antrenöründe problem, iyi hazırlayamıyor.

cogu kisi görmeye basladi hep yanliz elestiri yapardim cogu kisiyle bogusurduk buralarda.
arkadaslar uyanin kötü olmasi yeni bi olay degil 2 sezondur deniyor.
üst düzey olmadigini geldiginden beri biliyordum ama önceki sezonlar kadrolar cok güclüydü rakiplere göre
ki ona ragmen sampiyon oluyorduk.
drogba melo hatta selcuk üst düzeydi ozamanlari, bikere melo yetiyordu rakiplerin orta sahayi gecmemesi icin.

cogu kisi görmeye basladi hep yanliz elestiri yapardim cogu kisiyle bogusurduk buralarda.
arkadaslar uyanin kötü olmasi yeni bi olay degil 2 sezondur deniyor.
üst düzey olmadigini geldiginden beri biliyordum ama önceki sezonlar kadrolar cok güclüydü rakiplere göre
ki ona ragmen sampiyon oluyorduk.
drogba melo hatta selcuk üst düzeydi ozamanlari, bikere melo yetiyordu rakiplerin orta sahayi gecmemesi icin.
biraz kalecilik isi düsünce hemen ortalik batiyor yeni bi olay degil bu.

Iki sey cok net

Muslera bjk macinin verilmesinin buyuk sebeplerinden biri

Muslera bu takimin en iyi oyuncularindan biri

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Oyunculara kizmiyorum.. hele Musleraya hic kizmiyorum.
Hata yapmasi normal, herkes yapabilir.. hatta formu da dusebilir.
Golu yedikten sonra reaksiyon gosterip iyi oynasaydik ve herseyimizi ortaya koysaydik bu hatanin hic bi onemi kalmazdi.

Ha bu arada Muslera olmasaydi bu mac 8-9 farkla bitebilirdi.

Son düzenleme:
..
d4229ff25037a88a1715991b4cdbcc28.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonsuz kredisi varmış bir daha yesin bakalım ne oluyor aynı golü
Futbolda dün yok hagi taffarel de gelsin oynasın
Kötüyse cezasını çekmeli
2 yıldır ivme kaybediyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iki taraf da aslında haklı.
Muslera öyle gol yememeli ama aynı zamanda Galatasaray gibi bir Takım reaksiyon göstere bilmeli. Üstelik Muslera hatasını ikinci gole kadar bir kaç kez telafi etti. Bu bile Takımı ateşlemeye yetmedi.

Son düzenleme:
Sadece yan topa çıkamama değil.Eliyle en son ne zaman bi beke kanata top attı hatırlamıyorum.Yuvarlanarak kendine gelen topa ne zaman gidip alıp hızlıca başlattı unuttum.Topu bekliyo sağ ayağına alıyo eliyle işaretler yapıyo lig sonuncusu takımların forvetinin bile basmasını bekliyo sonra eline alıyo bi oraya yürüyo bi buraya sonra degaj orta saha sağ taç çizgisinden dışarı çıkıyo rakipe atak şansı..Bazende baskı altındaki beke verip ileri dikmesini istiyo.. Hızlıca oynasa bekde rahat olacak kanatta ki adamlarda boşken top alacak..Çok vakit geçiriyo sonrasında attığında bizim adama gelse bile adam zaten boş kalmıyo o kadar bekleyince.. 1 0 öndeykende zaman geçiriyo 2 gerideykende..Büyğk takım kalecisi refleksini kaybetmiş anadolu takımı kalecisi gibi paso zaman geçiriyo sonrada oyun kurmaya kalkıyo ya rakibe ya taça çıkıyo.Rakipe gereksiz özgüven veriyo..

Bunların hepsi mental problemler..biraz dinlensin toparlar diye ümid ediyorum.Yok toparlamazsa bu sözleşmeye sadece şutlarda refleksi iyi diye oyuncu tutulmaz

Son düzenleme:
Duygusalligi kenara birakin, Muslera'yi hepimiz seviyoruz ama son 1-2 yildir kendisinde bir dusus var, Fabri ve Volkan'in yaptigi kurtarislari hepimiz goruyoruz. Volkan yan toplarin cogunu alip tum takimi rahatlatiyor.

Sadece bjk macinda yedirdigi gol icin elestirilmiyor, onceki sayfalara bir goz atin isterseniz.

Ben Muslera'nin bize en son hangi mac kazandirdigini hatirlamiyorum. Kendine bir ceki duzen vermeli, boyle devam ederse kale Carrasso'ya devredilmeli.

Ooo adam yemenin son halkasi musera ile aon bulacak sanirim sonra kimi yiyeceksiniz cok merak ediyorum hayir adamda kalmadi

Yeni kurban listesi yapalim
Maicon : Defansi toplayamiyor yea
Gomis : Artık gol atamiyor yea
Mariano : Sabriano yea
Fernando : Melo bunu 5le carpar iyi olsa city birakmazdi yea

Yukarida size bol yeni argümanlar iyi degerlendirirsiniz umarim.

Son sözde musleraya kaç kere dedim şu maçlara 11e karşı 1 çıkma diye bak her mac bir suru gol yiyor tek basina

Saydığın isimlerin hepsi yeni transfer Belhanda ya bile zaman vermek lazım derim ..Ama tüm takım değişti muslera hariç..Hata yapacak ama eleştiremeyecez bile kutsalımız bu adam..Eskiden takımda sadece musleraya üzüldüğümüz bile oldu ama geçti o günler.3 te biri parasına çatır çatır Harun fabri vs vs ayı vokan bile top oynuyo muslera dokunulmazlık zırhında.. Gençler maçında 20 metreden göstere göstere yavaşça gelen şandelli kafa vuruşunu bir metre geri gitse yemeyecekti onu bile izledi ampul gibi..Mesele gol yeme meselesi bile değil bunlara da takıımıyorum yukarıda yazdıklarım gol yeme olayının çook dışında şeyler.

Tudor'un elinin değdiği tüm oyuncular güç kaybediyor. Bu çok açık.

Muslera rezil ötesi bir hata da yapsa bu sene çok kötü de olsa adamdır adamın hasıdır. Teknik direktör biraz iş bilen biri olsa zaten musleraya bir kaleci antrenörü getirtir ya da formsuz olduğu için yedek bırakırdı bunları yapmıyorsa ve bjk maçında 30 saniyeden itibaren sürklase oluyorsak suçu musleranın hatasında aramam.

Hata sizde arkadaş bu adamı defalarca yok dünyanın en iyi 3. kalecisi yok 5.kalecisi diye diye abarttınız.. Ayar yok ki bizim taraftarda Muslera iyi bir kaleci hepsi bu işte anlayın artık.. Hatta geçen yıl ligin en iyi kalecisi olma özelliğini de bjknin beleş aldığı fabriye kaptırdığını düşünüyorum..
Bu takımdan ne zaman iyi kaleci gitse arkasından 3-4 sezon sıçtık..Tafarelde de oldu Mondragonda da giderse Muslerada da yaşayacağız aynı olayı.. Hazır 30 yaşında sağlam kaleci boş yapmaya gerek yok

Saçmalamayın beyler şu takımda bok atacağınız en son adamdır Muslera ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt