#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hata sizde arkadaş bu adamı defalarca yok dünyanın en iyi 3. kalecisi yok 5.kalecisi diye diye abarttınız.. Ayar yok ki bizim taraftarda Muslera iyi bir kaleci hepsi bu işte anlayın artık.. Hatta geçen yıl ligin en iyi kalecisi olma özelliğini de bjknin beleş aldığı fabriye kaptırdığını düşünüyorum..
Bu takımdan ne zaman iyi kaleci gitse arkasından 3-4 sezon sıçtık..Tafarelde de oldu Mondragonda da giderse Muslerada da yaşayacağız aynı olayı.. Hazır 30 yaşında sağlam kaleci boş yapmaya gerek yok

ben en zirve dönemi de söyledim. Bizim abarttığımız kadar iyi olsa rahat giderdi. Bir ara 35M'ye ManU istiyor diye haberler çıkmıştı hatta. Üstüne üstlük çoğu taraftar Muslera gibisini bulamayız olmaz,gitmesin diyordu. Saçmalığa bakar mısın.

Burada 3.5M alıyor ve 2021'e kadar devam edecek. Adam manyak mı buradan gitsin. Buffon,Neuer maaşına oynuyor burada, taraftar 50 tane hata da yapsa bir şey demiyor.

ben en zirve dönemi de söyledim. Bizim abarttığımız kadar iyi olsa rahat giderdi. Bir ara 35M'ye ManU istiyor diye haberler çıkmıştı hatta. Üstüne üstlük çoğu taraftar Muslera gibisini bulamayız olmaz,gitmesin diyordu. Saçmalığa bakar mısın.

Burada 3.5M alıyor ve 2021'e kadar devam edecek. Adam manyak mı buradan gitsin. Buffon,Neuer maaşına oynuyor burada, taraftar 50 tane hata da yapsa bir şey demiyor.

abarttığımız kadar iyi de değil bir anlık gazla milletin gömeceği bir kaleci de değil.. Muslera gibi bir kaleci varken ben asla fanteziye girmem..Zaten edeceği max. 5-7 milyon € arası biz 20 harcarız daha kötülerini getiririz çok gördük bu senaryoyu

abarttığımız kadar iyi de değil bir anlık gazla milletin gömeceği bir kaleci de değil.. Muslera gibi bir kaleci varken ben asla fanteziye girmem..Zaten edeceği max. 5-7 milyon € arası biz 20 harcarız daha kötülerini getiririz çok gördük bu senaryoyu

ben kötü demiyorum hatta sevdiğim bir kaleci ama maksimum 10M eder. Biz övmeyi da, gömmeyi de abartıyoruz malesef. Ama şunu diyorum; Muslera'nın maaşına oynayacak en az 5-6 tane üst seviye kaleci bize gelir rahat.

Alman liginden her hangi bir takımın kalecisini getir, bu kadar oynar. Adamlar kaleci fışkırıyor. Neuer,Trapp,TerStegen,Leno,Horn,Karius,Zieler...

Muslera rezil ötesi bir hata da yapsa bu sene çok kötü de olsa adamdır adamın hasıdır. Teknik direktör biraz iş bilen biri olsa zaten musleraya bir kaleci antrenörü getirtir ya da formsuz olduğu için yedek bırakırdı bunları yapmıyorsa ve bjk maçında 30 saniyeden itibaren sürklase oluyorsak suçu musleranın hatasında aramam.

2 tane antrenör var zaten biri musleranın adamı Fadıl diğeri de tudorun adamı tomiç

2 tane antrenör var zaten biri musleranın adamı Fadıl diğeri de tudorun adamı tomiç

fadıl dan beri muslera kötü daha doğru tafodan beri. Öteki herifi tanımıyorum demek ki o da başarısız. Muslera da pürü pak değil hoek adlı kaleci antrenörü kovdurttu. O adam başarılı bir hocaydı mesela. (riekerinkin yardımcısı.)

muslera iyi de top10 kalecisi filan degil

kendisi bu forumda fazla abartiliyor

follos

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yil 2008 türkiye ceklere 2:0maglup dünyanin en iyi kalecilerinden cech bir anda hata yapiyor ve goller pes pese geliyordu, ne hitmetse cech hala top 5de, karalamak kolay sahiplenmek zor!

sadece bu maça göre degil

son 2 sezon top10da olabilmesi için yeterli performans sergilemedi

cech top5 kaleci olduguna da katilmiyorum. oblak, neuer, courtois, de gea ve handanovic daha iyi. daha buffon donnarumma filan da var.

sadece bu maça göre degil

son 2 sezon top10da olabilmesi için yeterli performans sergilemedi

cech top5 kaleci olduguna da katilmiyorum. oblak, neuer, courtois, de gea ve handanovic daha iyi. daha buffon donnarumma filan da var.

hadi cech top10 olsun, dwmek istedigim musleranin hakki yenmez, hamza döneminde sampiyonlugun en büyük paysahibiydi, muslerayi elestirmenin henüz zamani degil ona gelene kadar daha kimler var kimler

hadi cech top10 olsun, dwmek istedigim musleranin hakki yenmez, hamza döneminde sampiyonlugun en büyük paysahibiydi, muslerayi elestirmenin henüz zamani degil ona gelene kadar daha kimler var kimler

bu kafa yapisi yanlis iste

her oyuncu elestirilir, kimsenin kredisi sonsuz degil

taraftar olarak bunu idrak etmemiz lazim artik

2 sene önce Gomez'den yediği golden sonra verdiği 2. bjk maçı.

Beşiktaş maçı için Muslera'yı eleştirenler futboldan zerre anlamıyordur net. Adamlar tek kale maç oynadılar ceza sahamızı ablukaya aldılar Muslera'da süperman değil neticede her zaman götümüzü kurtaramaz ki ona rağmen bjk maçında baya ciddi pozisyonlar çıkardı karşı karşıyalarda vs. 1 tane topu elinden kaçırdı diye adama kova muammelesi yapılması komik. Muslera giderse bu takımdan kaybeden gs olur aynı senaryo'yu mondi gittiğindede yaşadık. İyi kaleci kolay bulunmuyor fb'deki volkan'ın yediği gollere bakın o zaman belki değerini anlarsınızın Muslera'nın.

Ya ne ilk 10'u ilk 20'de bile değildir. Anca ilk 25 olabilir. Avrupa'da her hafta 4-5 maç izliyorum. Biz fazla abartıyoruz oyuncuları.

Biraz da yokluktan çok iyi olduğu düşünüldü..Ligde yıllardır onur-volkan -tolga faciaları vardı zaten dikkat edin fabri geldikten sonra Musleraya olan eleştiriler artmaya başladı.. Muslera dışında adam gibi bir kaleci daha olunca millet anladı top class olmadığını

Karşı karşıya olmadığı her pozisyon kalemizde gol olarak son buluyor ama eleştirmek haddimize değil... Sizin için kabullenmesi biraz daha zaman alabilir, kredisini yiyor olabilir fakat ne demek 'besiktas maçından dolayı kendisini eleştiren futboldan anlamıyordur net'. Bir kaleciyi eleştirmek icin ne gibi hata yapmasi gerekiyor? Yani o hatadan sonra q7 veya oguzhan mallık yapmayıp kalenin içine kadar girmeyi denemese, golü yapsa biz futbol ulemasi mi olacaktık. Ayrıca besiktas ilk yarı 30.saniye ve penaltılık pozisyon harici ne zaman kalemizde tehlike yarattı? İkinci yarının başında yapılmış bir gol ikramını adamlar zaten baskı kurmuştu, hata olabilir diye savunmak komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt