#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonsuz kredisi var nedir yahu ? bir maç parasını verme bakalım ne yapıyor seni ?
metin oktay dirilse kalksa kötü oynasa eleştiririm ben . az para almıyor bir zahmet maç da kurtaracak. tabi hayrettin, leo franco,volkan demirel gibi çuvalları izledikten sonra muslera'nın bir dönem işini düzgün yapması gözünüzde çok büyüttü.
saygı duyarım severim de ama böyle oynarsa kesinlikle yedeğe çekilmeli. ilk goldeki hatayı amatör kaleci yapmıyor.
zaten o gole kadar maça ortaktık zira savunmada kalıp kontra kolluyorduk sonrasında gol atalım derken dünya pozisyon da verdik gardımız da düştü.

Görende yedekte casillas falan var sanacak. Yedeğe çekip kimi koyacaz yerine Genç yetenek Eray'ı mı koyalım yoksa futbol topunun nasıl birşey olduğunu unutmuş Carrasso'yumu. Muslera aldığı 3,5M maaşına laf ediyorsunuzda Muslera seviyesindeki kaleciler en kötü joe hart, kasper schmeichel felan bu adamları türkiye'ye getirsek kapıyı 5M€ dan açacaklar ki kulüpleride bu adamlar için dünyanın bonservisini isteyecekler. Muslera sezon sonu gitsin demek için önce biraz mantıklı düşünmek lazım bu seviyede bir kaleciyi avrupadan türkiye'ye getirmek kolay değil epey masraflı olur.

Görende yedekte casillas falan var sanacak. Yedeğe çekip kimi koyacaz yerine Genç yetenek Eray'ı mı koyalım yoksa futbol topunun nasıl birşey olduğunu unutmuş Carrasso'yumu. Muslera aldığı 3,5M maaşına laf ediyorsunuzda Muslera seviyesindeki kaleciler en kötü joe hart, kasper schmeichel felan bu adamları türkiye'ye getirsek kapıyı 5M€ dan açacaklar ki kulüpleride bu adamlar için dünyanın bonservisini isteyecekler. Muslera sezon sonu gitsin demek için önce biraz mantıklı düşünmek lazım bu seviyede bir kaleciyi avrupadan türkiye'ye getirmek kolay değil epey masraflı olur.

örnek : 8taş kalecisi fabri. 1 milyon 250 bin euro alıyor .muslera'nın yarısı kadar almıyor. öyle joe hart vs örneklere gerek yok .
gitsin demedim yedeğe çekilmeli. ilk 11 kimseye tapulu olmamalı . sonra kendilerini salıyorlar. bazen ceza vermek adına her topçu kesilebilir.

Muslera elestirilemez diyen haksizdir, son iki sezonki performansinin elestiriye acik noktalari vardir

Muslera gonderilsin diyen haindir, kendisi hala bu ligin en iyi kalecisidir ve sikintilari cozulunce tekrardan takima cok sey katacaktir

hata yapabilir de ust uste 250 tane uzun topu nasil taca atabiliyor bunu duzeltmesi gerekir bence
man citynin kalecisi topu manchesterdan newcastlea gerilmeden tam isabet atabiliyor
muslera sol beke vurdugu zaman otomatikman rakip tac atmaya hazirlaniyor

Fabriymiş güldürmeyin Allah aşkına gelse 2 maça çıksa demediğiniz kalmaz

CL arenası dahil uzun bir süredir 8taş'ın kalesini koruyor. güncel performansı muslera'dan iyi.

Takım olarak iyiler ama onuda hesaba katmak gerekir , biz son haftalarda top falan oynamıyoruz rakip takımda topu alan pozisyona giriyor bjk maçında bir sürü top çıkardı muslera yinede 3 yedik çünkü takım olgusunu kaybettik bütün oyuncular yatarken kalecinin tek başına maç almasını bekliyoruz olmaz öyle bi dünya , muslera taffarel sonrası düşüşte ama hala ligin en iyi kalecisi eleştirecek yanlarıda var tabiki mesela hayrinin de dediği gibi topu oyuna sokarken ya rakibe veriyor yada taça atıyor bariz konsantre eksikliği var musleradada tüm takımda olduğu gibi başımızda hoca olmayınca gayet normal ama bunlar.

CL arenası dahil uzun bir süredir 8taş'ın kalesini koruyor. güncel performansı muslera'dan iyi.
sacmalama ya

gecen sene gorduk fabriyi

onir kivrak olsaydi bjk uefa kupasini almisti gecen sene

musleranin 6 yildir tek buyuk hatasi oldu

gecen sene fabri zincirleme yapiyirdu bu hatalari

izlemedigimiz kaleci olsa neyse

bana bak fatih sen asiri fanatik 1 tinercisin

ispat etmek icin ugrastirma beni

sacmalama ya

gecen sene gorduk fabriyi

onir kivrak olsaydi bjk uefa kupasini almisti gecen sene

musleranin 6 yildir tek buyuk hatasi oldu

gecen sene fabri zincirleme yapiyirdu bu hatalari

izlemedigimiz kaleci olsa neyse

bana bak fatih sen asiri fanatik 1 tinercisin

ispat etmek icin ugrastirma beni

karar ver sen de fenevli miyim tinerci miyim? gerçi karar veremezsin sen . sen en iyisi kıçının üstünde sallamaktan vazgeç.

Takım olarak iyiler ama onuda hesaba katmak gerekir , biz son haftalarda top falan oynamıyoruz rakip takımda topu alan pozisyona giriyor bjk maçında bir sürü top çıkardı muslera yinede 3 yedik çünkü takım olgusunu kaybettik bütün oyuncular yatarken kalecinin tek başına maç almasını bekliyoruz olmaz öyle bi dünya , muslera taffarel sonrası düşüşte ama hala ligin en iyi kalecisi eleştirecek yanlarıda var tabiki mesela hayrinin de dediği gibi topu oyuna sokarken ya rakibe veriyor yada taça atıyor bariz konsantre eksikliği var musleradada tüm takımda olduğu gibi başımızda hoca olmayınca gayet normal ama bunlar.

dediklerine katılıyorum ancak şu var ki muslera bu hali ile devam ederse uyarı almalı gerekirse bir süre yedeğe çekilmelidir.
kimse ona verdiğimiz parayı vermez gerçekleri görmek lazım . neuer performansı beklemesek de fark yaratması hakkımızdır.

karar ver sen de fenevli miyim tinerci miyim? gerçi karar veremezsin sen . sen en iyisi kıçının üstünde sallamaktan vazgeç.
gsli olmadigin kesin

gecen sene fabri yerine kalelerinde eray olsaydi uefa kupasini almislardi

6 yildir sayisiz macta 1 buyuk hata yapan muslera ile

gecen sene mac basi 3 tane buyuk hata yapip bjkyi tuketen fabriyi kiyaslamak ve fabriyi ustun tutmak tinercilikle aciklanir

ayik kafa isi degil

gsli olmadigin kesin

gecen sene fabri yerine kalelerinde eray olsaydi uefa kupasini almislardi

6 yildir sayisiz macta 1 buyuk hata yapan muslera ile

gecen sene mac basi 3 tane buyuk hata yapip bjkyi tuketen fabriyi kiyaslamak ve fabriyi ustun tutmak tinercilikle aciklanir

ayik kafa isi degil

seni engelleyeceğim mod veya yönetici yetkinden dolayı yapamıyorum . her defasında ona buna kuru sıkı sallamaktan vazgeç artık büyü olgunlaş biraz. üyeliğim taraftarlığım emrah yıldırım , danyal artemis gibi adminler tarafından sorgulanmış onaylanmıştır.
şimdi lütfen bana bir iyilik yap benden uzak dur.

Muslera bu kadar maaş almasaydı eleştirmek çok gereksiz olurdu ama maaşı ister istemez beklentiyi de yükseltiyor maalesef. Ben yine de ağır eleştirmek veya "artık gitsin" demek için erken olduğunu düşünüyorum..

Fabri bu sene Musleradan daha iyi oynuyor bencede ama genel olarak en üst seviyelerini karşılaştırırsak Muslera öndedir tabi

Sadece yan topa çıkamama değil.Eliyle en son ne zaman bi beke kanata top attı hatırlamıyorum.Yuvarlanarak kendine gelen topa ne zaman gidip alıp hızlıca başlattı unuttum.Topu bekliyo sağ ayağına alıyo eliyle işaretler yapıyo lig sonuncusu takımların forvetinin bile basmasını bekliyo sonra eline alıyo bi oraya yürüyo bi buraya sonra degaj orta saha sağ taç çizgisinden dışarı çıkıyo rakipe atak şansı..Bazende baskı altındaki beke verip ileri dikmesini istiyo.. Hızlıca oynasa bekde rahat olacak kanatta ki adamlarda boşken top alacak..Çok vakit geçiriyo sonrasında attığında bizim adama gelse bile adam zaten boş kalmıyo o kadar bekleyince.. 1 0 öndeykende zaman geçiriyo 2 gerideykende..Büyğk takım kalecisi refleksini kaybetmiş anadolu takımı kalecisi gibi paso zaman geçiriyo sonrada oyun kurmaya kalkıyo ya rakibe ya taça çıkıyo.Rakipe gereksiz özgüven veriyo..

Bunların hepsi mental problemler..biraz dinlensin toparlar diye ümid ediyorum.Yok toparlamazsa bu sözleşmeye sadece şutlarda refleksi iyi diye oyuncu tutulmaz
Bunu gören bir ben miyim diyordum yorumunu okuyunca tek olmadığımı anladım..hızlı topu oyuna sokup hata yaparsam korkusu yüzünden asla hızlı oynamıyor..takım arkadaşları çabuk hadi gibi ellerini açıp isteseler dahi elleriyle sakin olun yapıyor bekliyor o zaman rakip savunma yerleşmiş oluyor ve yanındaki beke yada ileri ezbere bir degajla top kaybediliyor..her top hızlı oynanmaz bazen rölanti ve set oyunu oynarsın kabulde muslera hiç ama hiç hızlı başlatmıyor oyunu 0 riskle başarılı olmaya çalışıyor.dediğin gibi çalışmama yada kaleci ant.eksikliği değil mental onun sorunu... Başarısız sezonlar bozmuş psikolojisini küçük takım kalecisi kafasında şu an..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt