#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top bizim yarı sahanın ortasında ama Muslera ceza sahası dışında bekliyo.

Öyle yersin golü 35 metreden.

Kalan 2 maçta Carroso denenebilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NEUER - Bayern Münih | 9M €

DE GEA - M. United | 8,9M €

CASILLAS - Porto | 6,4M €

LLORIS - Tottenham | 6M €

DONNARUMMA - Milan | 6M €

CECH - Arsenal | 5,2M €

BUFFON - Juventus | 5M €

SIRIGU - Torino | 4,2M €

COURTOIS - Chelsea | 4,1M €

MUSLERA - Galatasaray | 3,575M €

NEUER - Bayern Münih | 9M €

DE GEA - M. United | 8,9M €

CASILLAS - Porto | 6,4M €

LLORIS - Tottenham | 6M €

DONNARUMMA - Milan | 6M €

CECH - Arsenal | 5,2M €

BUFFON - Juventus | 5M €

SIRIGU - Torino | 4,2M €

COURTOIS - Chelsea | 4,1M €

MUSLERA - Galatasaray | 3,575M €

Yurtdışında yüklü miktarda vergi var. Onları çıkarınca mı bu maaşlar? Eğer vergiler dahil attıysan. Muslera bunların çoğundan fazla alıyor...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon sonu yollar ayrılmalı
Zaten çocuğunu uruguay da büyütmek istiyormuş
Eşi bu konuda baskı yapıyormuş
Iyi ayrılalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pariste madridde barcelona milanonun herhangi bi takımında oynasaydı muslera gitmek istemezdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Iyi ayrılalım

Iftira atacak kadar ne yapti bu adam size? 1 tane hatali gol yedi diye yalan konusmaktan utanmiyormusun?
Heryeriniz ayri oynamaya basladi, bu ne terbiyesizliktir.

Modlar goreve, bu asilsiz itiraf eden sahsiyete gereken ceza verilmiyecekmi?

Son düzenleme:
Iftira atacak kadar ne yapti bu adam size? 1 tane hatali gol yedi diye yalan konusmaktan utanmiyormusun?
Heryeriniz ayri oynamaya basladi, bu ne terbiyesizliktir.

Modlar goreve, bu asilsiz itiraf eden sahsiyete gereken ceza verilmiyecekmi?
1 tanemi ya maç izlemiyorsun yada hayaller aleminde yaşıyorsun

Daha önce söylediğimi tekrar edeyim, dönüp kendi kalesine gol atsa sesimi çıkarmam.

Siz romantik romantik takılmaya devam edin
Ara sıra mersin maçını falan izleyin
Erdemin frikigini falan

Abimiz rakı masasında şey derdi; 5 çocuğuyla gelse kapıma yine razıyım ona. Sizinki de o hesap. Siz meftun olmuşsunuz.

Muslerayı çok seviyorum o ayrı dava ama gereksiz duygusallığa da yer yok. Babasının hayrına top oynamıyor, karşılığını verecek. Dünyanın en çok kazanan 3-4 kalecisinden biri net maaş olarak. 2 sene defans kötü dedim. Herşeye rağmen bütün girdiğim ortamlarda savundum ama bu sene artık eski Muslera olmak zorunda. Artık defansımız gayet sağlam kusura bakmayın. Bu sene 7-8 tane bireysel hatadan gol yedirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi ayrılalım

bu mesaj eleştirilmiş. eleştirenlerin içinde malın biri var ciddiye almıyorum onu ama bazılarına cidden şaşırdım . muslera bizde güzel başarılara imza atmıştır ama artık işini yapamıyor. bir şeyi de tadında bırakalım b*kunu çıkarmadan güzelce veda edelim bunun nesi yanlış ? ( kendini düzetlmezse diyeceğim de son sezonlarda hep böyle yine de şans verilmeli).

futbolda romantizm yoktur melo bitti gönderildi sneıjder bitti gönderildi muslera bitti gönderilmeli.
bazılarının mantıkla baksak hagi dönüp ilk 11 başlamalı. adamlara çakıl taşı saymıyoruz karşılığını istemek hakkımız. hele muslera'ya .

Neymiş güzelce veda edelimmiş. Bunun adı güzel veda değil. Bunu da adı şımarıklık, tüketim bağımlılığı. İlk tökezlemede tekme vurma mantığı. Ondan sonra neymiş efendim Buffon 40 yaşını görmüş, Tugay ingilterede çok iyi uğurlanmış. Muslera'dan iyi kaleci almak kolay mı? Daha dünkü velet Ederson mu ne 40 milyon ediyor.

Neymiş güzelce veda edelimmiş. Bunun adı güzel veda değil. Bunu da adı şımarıklık, tüketim bağımlılığı. İlk tökezlemede tekme vurma mantığı. Ondan sonra neymiş efendim Buffon 40 yaşını görmüş, Tugay ingilterede çok iyi uğurlanmış. Muslera'dan iyi kaleci almak kolay mı? Daha dünkü velet Ederson mu ne 40 milyon ediyor.

son sezonlarda kötüydü zaten . takım komple berbat oldugundan göze görünmüyordu . nette istatistikleri var. yani bir anlık tökezleme işi değil.
ve bu arkadaşımız bizden devasa para kazanıyor. biz onun için yabancı sınırı oldugu dönemde bir hakkımızı kaleye gömdük kendisine her ortamda destek verdik. ama takım her maçta onun hatasını telafi edemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt