- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Donup sey etse de sesini cikarmayacak insanlar var benim tepkim onlara.
Kişisel olarak birine laf etmedim, mesaj yazdığım da son sayfa da ki yorumları dahi okumadım. Form düşüklüğünü baz alarak yaptım o yorumu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donup sey etse de sesini cikarmayacak insanlar var benim tepkim onlara.
Muslera galatasaray spor kulübünün maaşlı personelidir neyini tartışmayacağız yada eleştirmeyeceğiz?Aldığı paranın hakkını veremeyen herkes eleştirilir bu dünyanın bütün iş ortamlarında aynıdır.İşini yapamazsan gidersin kardeşim profesyonellik budur hem iş veren hemde işi yapan bakımından.Geçmişte yaptıkları bugün için yapamadıklarını telafi etmez geçmişte yaptıklarının parasını fazlasıyla almıştır ve galatasaray camiasının kimseye borcu yoktur.Millet son 2-3 maçtır eleştiriyor bu adamıda ben geçen sezondan beri eleştiriyorum ama biz toplum olarak öyle müptela bir toplum olmuşuz ki kafaya birşey yerleşince başka bir açıdan bakmayı unutuyoruz.Muslera geçen sezondan beridir ortalama bir kaleciden farksız hatta dahada vasat bir şekilde kalemizde durmaya devam ediyor bu performansa yakın çok kaleci geldi geçti elimizden ve her birini şutladık.Muslerada kendisine çeki düzen vermez ise defolup gidebilir.Selçuk ile yakın ilişki içerisinde takımı sabote etmeye çalışıyor olmasıda aklıma gelmiyor değil.
Mehmet OcakMuslera galatasaray spor kulübünün maaşlı personelidir neyini tartışmayacağız yada eleştirmeyeceğiz?Aldığı paranın hakkını veremeyen herkes eleştirilir bu dünyanın bütün iş ortamlarında aynıdır.İşini yapamazsan gidersin kardeşim profesyonellik budur hem iş veren hemde işi yapan bakımından.Geçmişte yaptıkları bugün için yapamadıklarını telafi etmez geçmişte yaptıklarının parasını fazlasıyla almıştır ve galatasaray camiasının kimseye borcu yoktur.Millet son 2-3 maçtır eleştiriyor bu adamıda ben geçen sezondan beri eleştiriyorum ama biz toplum olarak öyle müptela bir toplum olmuşuz ki kafaya birşey yerleşince başka bir açıdan bakmayı unutuyoruz.Muslera geçen sezondan beridir ortalama bir kaleciden farksız hatta dahada vasat bir şekilde kalemizde durmaya devam ediyor bu performansa yakın çok kaleci geldi geçti elimizden ve her birini şutladık.Muslerada kendisine çeki düzen vermez ise defolup gidebilir.Selçuk ile yakın ilişki içerisinde takımı sabote etmeye çalışıyor olmasıda aklıma gelmiyor değil.
Muslera galatasaray spor kulübünün maaşlı personelidir neyini tartışmayacağız yada eleştirmeyeceğiz?Aldığı paranın hakkını veremeyen herkes eleştirilir bu dünyanın bütün iş ortamlarında aynıdır.İşini yapamazsan gidersin kardeşim profesyonellik budur hem iş veren hemde işi yapan bakımından.Geçmişte yaptıkları bugün için yapamadıklarını telafi etmez geçmişte yaptıklarının parasını fazlasıyla almıştır ve galatasaray camiasının kimseye borcu yoktur.Millet son 2-3 maçtır eleştiriyor bu adamıda ben geçen sezondan beri eleştiriyorum ama biz toplum olarak öyle müptela bir toplum olmuşuz ki kafaya birşey yerleşince başka bir açıdan bakmayı unutuyoruz.Muslera geçen sezondan beridir ortalama bir kaleciden farksız hatta dahada vasat bir şekilde kalemizde durmaya devam ediyor bu performansa yakın çok kaleci geldi geçti elimizden ve her birini şutladık.Muslerada kendisine çeki düzen vermez ise defolup gidebilir.Selçuk ile yakın ilişki içerisinde takımı sabote etmeye çalışıyor olmasıda aklıma gelmiyor değil.
Bu aralar surekli dinliyorum.seni sevmek intiharda sevmemek ihtimal bile degil
Yenge görmesin![]()
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bahanede güzel!
![]()