#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugunde yumurtlayip nasil tepkiler gorecegiz bakalim. Hala kredisi sonsuz bilmem ne gibi yorumlar mi okuyacagiz ya da yeni cocugu oldu boyle olur gecer bilmem ne yorumlar mi okuruz :asd:

sözleşmeyi kapan postu seriyor ne iş ? ne zaman yedeğe çekilecek acaba ?

kimse sana borçlu değil. deve yükü para aldın bizden . futbol profesyonel spordur al gülüm ver gülüm. kimsenin vermeyeceği parayı veriyoruz sana ne için ?
bu romantik taraftarın ızdırabına katlanmak istemiyorum . fenerlilere volkan yüzünden gülerdim gerçekten çok zor bir durummuş.

romantik taraftar sessiz

nasil melo ve sneijderi yedigimiz ile ilgili bir yazi yazsalar da birazcik bilgilendirilsek :/

Uykusuz olduğu için yiyor gibi golleri

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

romantik taraftar sessiz

nasil melo ve sneijderi yedigimiz ile ilgili bir yazi yazsalar da birazcik bilgilendirilsek :/

ya lafa geldi mi neden tudoru savunuyorsun, ajan mısın derler ama sevdiklerine dokunmazlar. Madem hepiniz takımı düşünüyorsunuz tepki gösterin dendiğinde de 2015'te şampiyonluk kazandırdı len diyorlar.

Melo,Sneijder gittiği takımlarda ne hale geldi gördük.

Bu sezon kaleye tutan şutların %41ine yakınını içeri almış.

Bilmiyorum kaynak ne kadar doğru da düşününce 2 şut attırdığımız herhangi bir rakipten gol yiyoruz, inanılabilitesi yüksek bir istatistik.

yahu arkadaş bir maçtada bir topu çıkar gözünü seveyim yahu her geleni almak zorundamısın içeri resmen yerlerde sürünüyor acilen bir tepki verilmesi lazım.

En son kurtarış yaptığı maç hangisiydi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 yıldır kornerlerde arka direğe adam koymayı akıl edememiş bir kaleciyi savunmak günden güne zorlaşıyor. Hani bunu kimse mi görmez kimse mi söylemez, bu nasıl bir manyaklık? Böyle gol yemeye bayılıyor herhalde. 2 sene öncesine kadar fark yaratıyordu, 2 sezondur vasat bir kaleci konumuna geldi. İyiyken dibine kadar övdük, söz konusu sevgiyse kimseden göremeyeceği sevgiyi, ilgiyi gösterdik. Karşılığında bu kadar sıradan hale gelmemesi gerekiyordu. Kendini geliştirmeyi bırakmaması gerekiyordu. Tek temennim bir an önce toparlaması ancak bu şekilde olmaz. Forma adaleti lazım, rekabet lazım, adam gibi mentör lazım, hatalarını söyleyecek, en azından o arka direğe adam koydurtmayı akıl edecek kadar basit birşeyi söyleyebilecek birileri lazım.

Bu Muslera'yı istemiyorum.. Çok net..

Hatalarından ders çıkarmıyor.. Birbirinin kopyası goller yemeye devam ediyor.. Yan toplardaki zaafiyetini gidercek calışmalar yapmıyor.. Yaptıgı aut atışları bile rakibe gidiyor artık..

Takım çok kotu baş sorumlu Tudor tamam ama bu maçta yediği 2 golde saçma sapan hatası yine.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'u istemediği gayet net belli oluyor. Bir de Taffarel'in geri getirilmesi gerekiyor.

7 yıldır kornerlerde arka direğe adam koymayı akıl edememiş bir kaleciyi savunmak günden güne zorlaşıyor. Hani bunu kimse mi görmez kimse mi söylemez, bu nasıl bir manyaklık? Böyle gol yemeye bayılıyor herhalde. 2 sene öncesine kadar fark yaratıyordu, 2 sezondur vasat bir kaleci konumuna geldi. İyiyken dibine kadar övdük, söz konusu sevgiyse kimseden göremeyeceği sevgiyi, ilgiyi gösterdik. Karşılığında bu kadar sıradan hale gelmemesi gerekiyordu. Kendini geliştirmeyi bırakmaması gerekiyordu. Tek temennim bir an önce toparlaması ancak bu şekilde olmaz. Forma adaleti lazım, rekabet lazım, adam gibi mentör lazım, hatalarını söyleyecek, en azından o arka direğe adam koydurtmayı akıl edecek kadar basit birşeyi söyleyebilecek birileri lazım.

herseyi gectim su arka direge bari önlem alinsa, bu sekilde kacinci gol.
hala gören eden yok.

son 2 sezondur ligin en kötü kalecilerinden birisi. umarım en kısa sürede eski formuna kavuşur yoksa yollar ayırmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt