#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera nın üzerinde baskı yaratmaya gerek yok.Her futbolcunun Formsuz olduğu dönem vardır Muslera da toparlayacaktır.Yan top zafiyetimiz Muslera dan değil takım savunmasından kaynaklı bir durum.

Olcan dan yediği golde yaptığı hatanın aynısından 2 defa yaptı bugün ama iyi vuruşlar gelmeyince sıkıntı olmadı.Güvenimiz sonsuz kendisine 2. devre toparlayacaktır.

Reis :hat:

daf75d318f72bdc630890cd15ee9d9b4.jpg

sent via GSC

en güzel pozu köpegi vermis anasini satim -D

Bu maç cin gibiydi. Hep çıktı yan toplara. Böyle devam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gayet iyidi ama bazen kaleden fazla uzak kaliyor selcuk ve scarione (sanirim oydu) disardan denediler allahdan ikiside mal oldugu icin kaleye denk getiremediler. biraz yavas muslera kalecisin sen
onun disinda evet gayet iyidi.

Bu maç iyiydi yan toplara çıktı çizgide kalmadı
Yani penaltı pozisyonu haricinde zaten pozisyon vermedik adamlara bu maçta Muslera 'yı değerlendirmek yanlış olur ama iyiydi yani inşallah Taffarel 'de dönünce Muslera ligin ikinci yarısına ambargo koyar ...

Olcan dan yediği golde yaptığı hatanın aynısından 2 defa yaptı bugün ama iyi vuruşlar gelmeyince sıkıntı olmadı.Güvenimiz sonsuz kendisine 2. devre toparlayacaktır.

muslera'ya hiç güvenmiyorum artık eskiden olsa gayet rahat maç izlerdim şimdi her atak geldiğinde ne yumurtlayacak diye stres oluyorum . geri pas verseler stres oluyorum duran top olsa stres oluyorum . hele olcan patatesinden yediği gol son noktaydı .

Yalnız cidden Tudor'u hiç sevmiyormuş futbolcular, kahpece bir hareket ama ne yazık ki futbolun doğasında var böyle absürtlükler... Hem milyonları alacaksın hem de para aldığın takıma hocayı sevmiyorum diye zarar vereceksin... Böyle bir şeye ancak futbolda müsade edilir. Muslera özelinde yazmadım ha yanlış anlaşılmasın.

muslera'ya hiç güvenmiyorum artık eskiden olsa gayet rahat maç izlerdim şimdi her atak geldiğinde ne yumurtlayacak diye stres oluyorum . geri pas verseler stres oluyorum duran top olsa stres oluyorum . hele olcan patatesinden yediği gol son noktaydı .

Bizi alıştırdığı Muslera değil bu açık ama Taffarel söylentileri var eğer gerçekleşirse 2. devre eski Muslera ya kavuşuruz.

gayet iyidi ama bazen kaleden fazla uzak kaliyor selcuk ve scarione (sanirim oydu) disardan denediler allahdan ikiside mal oldugu icin kaleye denk getiremediler. biraz yavas muslera kalecisin sen
onun disinda evet gayet iyidi.

Muslera hep disarda oynardi. Ilk geldiginde de simdide. Libero olarak da oynamaya calisiyor, ki bana göre cok dogru (Maicon yavas , Serdar'da Serdar yani hunharca daliyor herif herkese :D )

İnşallah Terim ve Taffarel 'in dönmesi ile Muslera 'da kendisine gelecektir

Ligin ikinci yarısında ilk yarının aksine şampiyonlukta yine altın payı alacağını düşünüyorum Muslera 'nın ...

Bu sezon cok kotu bir Muslera izliyorum, son maclarda ceza sahasina atilan her topta tedirgin olmaya basladim, yan toplara cikmaz, oncekisi gibi guven vermiyor, onunde kotu oyuncular da yok, umarim Tafo'nun gelisiyle kendine ceki duzen verir

Tafo reis de geldi bakalım bu sefer doğru düzgün kaleyi koruyamazsa yallah ülkesin e

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle adam akıllı bir sol bek gelsin + İnşallah Muslera'da kendine gelirse ilk yarıda yediğimiz 22 golün çoğunu yemeyiz ikinci yarıda ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt