#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kalecimizin ismi c ile degil de s ile , carrasso , bazen bakiyorum farkli yazilimlar var diye dedim

aslinda iki kaleci sakatlanir paf kalecisine kaliriz durumu pek olacak sey degil ama kupa maci biraz daha problemli gecse carrasso atilsa ,sakatlansa eray cekilmez cidden

simdi muslera ile turu gectik , carrasso ile de antalya macina cikacagiz

kolay diyebilecegimiz bir mac
Atleticodaki carasco ile karistiriliyor.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaleciler oynadıkca açılır.. Ozguveni gelir.. Kendini geliştirir..

Oynamayan kaleci iyi kaleci de olsa, geriye gider..

Ve Antalya maçında Carrasco'ya ihtiyacımız varken Konya maçında kalede Muslera var, yedekte Eray..

Antalya maçında puan kaybı olursa FT ye cok kotu konusacağim.. Şimdiden soyleyeyim..

o maçı bi şekilde alırız.hücum oynadıgında her maç neredeyse 10 pozisyona giren ,4-5 gol atabilecek bi takımın bu tarz maçlarda kaleciye ihtiyacı olmamalı.o yüzden destek olalım takıma ve hocaya.

Son düzenleme:
o maçı bi şekilde alırız.hücum oynadıgında her maç neredeyse 10 pozisyona giren ,4-5 gol atabilecek bi takımın bu tarz maçlarda kaleciye ihtiyacı olmamalı.o yüzden sövmeleri bırkaıp destek olalım takıma ve hocaya.

bencede kendi sahamizda kaleci fark olmaz gibi.
ama dis sahalarda cok önemli oluyor.
bu maci bi sekil aliriz dedigin gibi deplasman maclari cok zor oluyor hep.

Muslerada gorsel ve istatistiksel bir dusus olabilir ama bu isler biraz boyledir

bazen ust uste sansin yaver gider bir turlu top girmez . Ozellikle son sampiyonlugun son 5-6 haftasi gibi

bazen de orana burana carpar ,belki defansin cikaracagi topu kaleci yuzunden yersin

muslera boyle bir donem geciriyor , asiri cok kazaniyor ve geldiginden beri cok yuksek maasi var , karsiligini istemek haktir ama bugun muslera gitse , gelecek kalecilerin onceki performansini gosterebilecegi de muamma

alirsin harunu rezil edebilir , cok ornekleri var gecmiste , kac kaleci basa bela oldu hatirlayin

Carrasso falan diyoruz ama bu adamın atıyorum son beş maçını izleyen var mı? Benim mesela bu Adam hakkında hiç bir fikrim yok. İyi kaleci deniyor ama daha önce adını dahi duymadım.

Carrasso falan diyoruz ama bu adamın atıyorum son beş maçını izleyen var mı? Benim mesela bu Adam hakkında hiç bir fikrim yok. İyi kaleci deniyor ama daha önce adını dahi duymadım.

sorun burda iste cok daha önce denenmesi gerekiyordu.
artik mecbur muslera oynamali.
bu saaten sonra deneme lüksümüz yok.

sorun o degil ki, sorun izleme firsat cok vardi ama hic kulanilmadi.
artik gecti, mecbur muslera oynayacak !
Evet mesela yine bu konu, bu adam varken Eray oynadı. Hatırladığım bir kere oynadı, o maçta fazla görev düşmedi diye biliyorum ama bir gol yemişti galiba.
2 yil once izledim yanilmiyorsam.
Guven veriyordu en azindan.

Keşke şu kupa maçlarından bir ikisinde deneseydik. Şimdi Musleranın yerine diyoruz, Eray malum, ya bu adam da patlarsa?

Evet mesela yine bu konu, bu adam varken Eray oynadı. Hatırladığım bir kere oynadı, o maçta fazla görev düşmedi diye biliyorum ama bir gol yemişti galiba. Keşke şu kupa maçlarından bir ikisinde deneseydik. Şimdi Musleranın yerine diyoruz, Eray malum, ya bu adam da patlarsa?
Abi olmuyor muslerayla cidden olmuyor.
Bak ciktigi cikmadigi yan toplar degil sadece mevzu.
Salak sacma sekilde topu ayaginda tutuyor sonra sol öne abaniyor taca yada rakibe gidiyor mac icinde en az 10 kere yapiyordur bunu.
Şahsen ben biktim takimda en nefret ettigim topcu oldu.Katara Çine fln kitlesek ne guzel olur.
Yeri dolmaz demesin kimse kayseri lungu besiktas fabriyi bulup 600 700kya oynatiyorsa sende bulacaksin.
Atletico Courtois'in arkasindan ağladi mi
Tak diye getirdiler oblak vs yi.
Sende bulacaksin sende oynatacaksin.

Abi olmuyor muslerayla cidden olmuyor.
Bak ciktigi cikmadigi yan toplar degil sadece mevzu.
Salak sacma sekilde topu ayaginda tutuyor sonra sol öne abaniyor taca yada rakibe gidiyor mac icinde en az 10 kere yapiyordur bunu.
Şahsen ben biktim takimda en nefret ettigim topcu oldu.Katara Çine fln kitlesek ne guzel olur.
Yeri dolmaz demesin kimse kayseri lungu besiktas fabriyi bulup 600 700kya oynatiyorsa sende bulacaksin.
Atletico Courtois'in arkasindan ağladi mi
Tak diye getirdiler oblak vs yi.
Sende bulacaksin sende oynatacaksin.

Yok ben önümüzdeki haftalardan bahsediyorum. Yerine iki alternatif var, birini geç, diğeri hepimiz için kapalı kutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt