#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5 senedir kötü. Bu sene de toparlayamaz artık 3 sene.

Selçuk'a sövdük yıllardır yok diye haklı olarak. Takımın en çok maaş alan futbolcusu sen isen 2 senedir bu performansı gösteremezsin. Maç siniri ile defol yazdım. Ama gönderilsin cidden artık.

Ya arkadaş bu seneki rezil performansını geçtim şu aut atışlarını cabuk kullan artık.Tum tempoyu öldürüyor adam..

Evet top Donk dan sekerek daha yüksekten gidiyor normal ucus egrisine göre.
Sadece yükseklik degil, top sag tarafa dogru, kale diregine daha yakin bir noktaya dogru yöneliyor.
Muslera cikarabilir miydi, mümkün ama bu durum pozisyonu daha zor bir duruma soktu.
Muslera elestirilebilir mi, gayet tabii sonucta bu adam bedaya oynamiyor.
Ama o top o noktaya nasil geldi bunu da biraz tartiya katmak lazim.

Son düzenleme:
Bu forumdaki Galatasaray taraftarlarının büyük bir çoğunluğu nankör. Gerrard'ın başına gelen herhangi bir futbolcumuzun başına gelmez umarım. Buradaki herifler gidip o adamı öldürebilirler.

Bu forumdaki Galatasaray taraftarlarının büyük bir çoğunluğu nankör. Gerrard'ın başına gelen herhangi bir futbolcumuzun başına gelmez umarım. Buradaki herifler gidip o adamı öldürebilirler.

nankör derken adamlar para alıyor kimse babasının hayrına oynamıyor.yıllık maç başılarla felan 5milyon euroun üzerinde para alıyor,çok klas 2-3 futbolcu maaşı...

muslerayı cidden severim taffarel kadar olmasada kaldırdıgımız onlarca kupada aslan payı vardır heleki ırkcı döneminde sampiyonlugu wes ile birlikte ikisi getirdi

nedenini kendi bulsun yada vedalasalım artık vasat filan degil muslera maalesef cok kötü durumda

eskiden kalede muslera var be derdik hatırlayın simdi hangimiz kaleye gelen şuta yada yan topta korkmuyoruz

muslerayı tekrar kazanmak istiyorsa hoca acilen yedege cekmeli bu sekilde yaptıkca adamı hedef tahtası haline getiriyor

nankör derken adamlar para alıyor kimse babasının hayrına oynamıyor.yıllık maç başılarla felan 5milyon euroun üzerinde para alıyor,çok klas 2-3 futbolcu maaşı...

Çok klas dediğimiz futbolcuların oynadığı topu da görüyoruz. Gitsin, yedeğe çekilsin diyebilirsiniz; lakin lanet okuyup, defol derseniz nankörsünüzdür. Ben de bu forumdaki bir Galatasaray taraftarıyım, benim de geçmişte aynı hataya çok fazla düştüğüm olmuştur.

Ayrıca futbolculara maaşı üzerinden vurmak yerine maaşı verenlere sövmenin daha mantıklı olduğunu biraz futboldan uzak kalırsanız anlamaya başlarsınız. Zaten f/p durumuna bakacak olursak bu ülkedeki birkaç futbolcu dışında hiç kimse 2 milyon euro üzerinde bir maaşı haketmiyor.

Son düzenleme:
Mevzu şu şu golü neden yedi nasıl yedi diye konuşmuyoruz kaleci gol yemeyecek diye birşey yok bugün yediği 2. golü bir çok kalecide yerdi o ayrı mesele.Biz şunu tartışıyoruz kalemizde bir dünya markası var ancak neredeyse artık gelen her top gol olmaya başladı bakmayın eskisine oranlada daha az pozisyon veriyoruz artık ancak herşeye rağmen verilen bir pozisyondada kalecinin ekstra bir iş yapması lazım.

Olayı şöyle algılamak lazım muslera şu anda kalesinde 27 gol görmüş ligde.Bunlardan 3 tanesini kurtarmış olsa puan tabelasında bizi 3-6 puan farkettirmiş olabilirdi.Kaleciden beklentimiz bu zaten yaratması gereken farkta bu her topu çıkar demiyoruz gol olan pozisyonların 1/9 unu çıkarabilmiş olsan 3-6 puan kazandırabilirdi takıma ama maalesef yok.

3 senedir formsuz adam olmaz artık kötü oyuncu sınıfına girer. Gitsin gibi keskin yorum yapamıyorum şimdilik ama 3.5 milyon alan adamında eleştirilmesi normal.

Çok klas dediğimiz futbolcuların oynadığı topu da görüyoruz. Gitsin, yedeğe çekilsin diyebilirsiniz; lakin lanet okuyup, defol derseniz nankörsünüzdür. Ben de bu forumdaki bir Galatasaray taraftarıyım, benim de geçmişte aynı hataya çok fazla düştüğüm olmuştur.

Ayrıca futbolculara maaşı üzerinden vurmak yerine maaşı verenlere sövmenin daha mantıklı olduğunu biraz futboldan uzak kalırsanız anlamaya başlarsınız. Zaten f/p durumuna bakacak olursak bu ülkedeki birkaç futbolcu dışında hiç kimse 2 milyon euro üzerinde bir maaşı haketmiyor.

son şampiyon oldugumuz seneden beri çok kötü oynuyor ,sabret sabret nereye kadar ?

yürüsün gitsin artık yıllık 3.5 para alıyor gidelim bursadan harunu falan alalım 500 600 e daha iyi bundan

Gerrard'ın başına gelen 1 anlık bir aksilik idi

Bu 2.5 yıl boyunca tekrarlanınca taraftar sonuna kadar haklı tepki göstermekte

Bence duygusal davranmaya gerek yok C.Ronaldo gibi gelmiş geçmiş en iyi golcülerin başında gelen birisi bile resmen topun ağzına kondu 1 sezonluk performansıyla ....

Muslera canımız ciğerimiz ama şampiyonluk yolunda ben kalemize gelen hemen her topun gol olduğu maçları izlemek istemiyorum artık

Bana göre Melo-Sneijder-Drogba hepsiyle doğru zamanda yollarımızı ayırdık ...

Bana göre Muslera 'yla da yollarımızı ayırmanın doğru zamanıdır bu yaz. Hem transfer yapacak paramız olması için hem efsaneleştiği Galatasaray 'da öyle kalabilmesi için

Yoksa git gide Selçuk 'a dönüşecek bu yolun sonu 14/15 sezonundan beri geriye giden Muslera 'nın bundan sonra toplanacağına inanan kimse yoktur sanırım ?

Kıyaslama değil de fabri gibi 1.25-2 arası bişey alsa bu kadar dikkat çekmez. Form düşüklüğü sadece bu sezon değil, son 2 sezondur devam ediyor.
Dünyanın en fazla kazanan kalecilerinin arasında bizim finansal tablo da ortada, olmuyorsa zorlamamak lazım.

Muslera'ya laf söylemek kimsenin haddine değil bu kulübe yaptığı onca hizmetten sonra kredisi sonsuzdur lütfen biraz vefalı olun. Takımın en önemli oyuncusudur herkes gider muslera kalır(nokta)

Son düzenleme:
lig de hic penalti kurtarmis mi?
hatirlamiyorum ben

bi nani cl hatirliyorum bide kupa finalleri

carikten o çalımı yediginde bitmisti benim gözümde
rustu olsa ayagını kırardı o emperyalist usagının ama o calımı yemez ıdı

İnsanlar hala nasıl vefa diyebiliyor inanamıyorum ve kafayı yiyeceğim resmen. Nasıl bir vefa ya bu? Herif 3 senedir takımın içine ediyor, hala vefa,nankörlük falan diyebiliyorlar.

Hadi 3 maç,5 maç, 10 maç vefa gösterelim hatta gerekirse 1 sene gösterelim ama el insaf... 3 senedir kötü 3 sene.

Koskoca Totti bile son 2 senesinde yedek kaldı. Taraftarlar Spaletti'ye öfke kusmasına rağmen adam performansı yetersiz diye kulübün adeta simgesi olmuş adamı yedek oturttu. Muslera kim yahu? Bu seneye kadar çok sevdiğim biriydi ama bazıları onu bu kadar savundukça nefret etmeye başladım artık.

Ayrıca saçma bulduğum diğer konu "size Leo Franco,Zapata layık" alakaya maydanoz resmen. Zapata'nın aldığı maaşla Muslera bir mi?

Muslera 1M'ye oynasın bu performansı için tek laf etmem ama insaf. Dünyada şu an en çok kazanan 5 bilemedin 10 kaleciden biri.. Bu performansı bunu hak ediyor mu? Hayır.

Ben de Muslera olsam hep burada kalırım tabi ki. Bizim tek istediğimiz hakkını vermesi. Ligde hemen hemen bütün kaleciler maç kurtarırken bizim ki maç veriyor.

Sene sonu kimseyi bulamazsan MCity'den Cladio Bravo'yu al hiç değilse 2-3 sene götürür. Hem mali olarak da rahatlarız.

Ayrıca saçma bulduğum diğer konu "size Leo Franco,Zapata layık" alakaya maydanoz resmen. Zapata'nın aldığı maaşla Muslera bir mi?

Muslera 1M'ye oynasın bu performansı için tek laf etmem ama insaf. Dünyada şu an en çok kazanan 5 bilemedin 10 kaleciden biri.. Bu performansı bunu hak ediyor mu? Hayır.

Ben de Muslera olsam hep burada kalırım tabi ki. Bizim tek istediğimiz hakkını vermesi. Ligde hemen hemen bütün kaleciler maç kurtarırken bizim ki maç veriyor.

Sene sonu kimseyi bulamazsan MCity'den Cladio Bravo'yu al hiç değilse 2-3 sene götürür. Hem mali olarak da rahatlarız.

Bravo bok gibi kaleci geçen sene tek başına kaybettirdiği maçların hesabı yok. Muslera'da 3 senedir falan kötü değil. Yine Mustafa Sarp ayarındaki futbol bilgini konuşturmuşsun tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt