Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Hiçbir futbolcunun sonsuz kredisi yoktur, sadece söylemler yumuşak olur. Adam sanki hiçbir şey vermemiş gibi başlığa gelip nefret kusarsanız tepki çekersiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazıra dağ dayanmaz.Sonsuz kredisi var'dan kredisi azalıyora düştü net bir şekilde taraftarın gözünde.
Hoca Belhanda'yı kesti, toparladı (oyun olarak).
Mariano'yu kesti, toparlayacağını ümit ediyoruz.
Zamanında Burak'ı kesmişti, toparladı.
Şimdi de Muslera'yı kesme zamanı. Mağlubiyetin, kaybolan puanların tek sorumlusu bu adam olmayabilir ama form grafiği ortada. Elinde Carrasso gibi tecrübeli ve kaliteli de bi kaleci var. Kupa maçlarında 3 direğin arasında attığımız gollere tek başına sevinsin diye de almadık bu adamı umuyorum ki. Değerlendir işte. Aynı zamanda hem Carrasso'yu hem de Muslera'yı kamçılamış olursun.
Hadi yaw. Haberim yoktu, berbat bi durum. O zaman senin dediğin en mantıklısı. Benim yerime Eray oynasa form, konsantrasyon falan kalmaz. İyice salarım.Carrasso dizinden ameliyat olacakmış. Eray ile de o riske girilmez. Mecbur oynarken kendisine gelmesini bekleyeceğiz.
Hadi yaw. Haberim yoktu, berbat bi durum. O zaman senin dediğin en mantıklısı. Benim yerime Eray oynasa form, konsantrasyon falan kalmaz. İyice salarım.![]()
Eray'ı özlüyorum diyen çıkmamış, ilginç.
Sinan Gümüş?Erayi severiz
Sinan Gümüş?
sorun musleranın gol yemesi degil ,nasıl hala kafanız almıyor ilginc !
sorun musleranın artık kalede güven vermemesi,her yan topta eyvah penaltı diye varmı korkmayan ?
muslera su anda adı cok büyük ama performansı ise eray denen kovadan farkı yok,el mahkum oynatacaz ve toparlansın diye dua edecez sezon sonuna kadar.