#1 Fernando Muslera

Muslera’yla konuşup kırmadan dökmeden güzel bir yol bulunmalı

Mesela devre arası güzel potansiyelli bir kaleci gelme ihtimali varsa onu getirtip Avrupa ve TR kupası maçlarına Muslera, ligdeyken de yeni kaleci ile yola devam edilebilir

yeni nesil şımarıkların saygısız tutumlarına şaşırmıyorum ama sinirleniyorum.

14 yıl kaleni korumuş 7 kere şampiyon olmuş, 8.sine koşuyor. Birçok sezonda seni ligin en az gol yiyen takımı yaptı. Kaç şampiyonluğu kazandıran ilk 3 isimden biri oldu.

Sezon sonu bırakması konusunda hemfikirim ama adama hakaret edenler Galatasaraylı değildir, başarılarından dolayı Galatasaray’ı desteklediğini söyleyen şımarıklardır…

Onun gibisi cidden gelmez. Bir kaç vasat maçı olur ama youtubedan rasgele bir sezondaki kurtarıslarina bakip hep ekstra performans sergilemistir.

Ama 5 yıldız ve kazandigi sayisiz rekor ile kendisine veda edebiliriz. Yine de hocanın kararı

Sezon sonu iki taraf da daha fazla yıpranmadan yolları ayıralım Muslera’yı da güzel maçlarıyla hatırlayalım.

Cikilmayacak toplara cikiyon çıkılacak toplara cikmiyon. Yediğimiz golde kaleden cikmadin

Kaleye her gelen topta elim kalbimde oluyor. İnşallah duzelirsin

Israrla bilerek o toplara çıkmıyor sinirlerim bozuluyor kötü gol yemesine falan lafım yok olur futbol bu ama kardeşim şu kornerlerde falan Allah peygamber kuran aşkına çık bir tane top almaya calış herifi izlerken masayı falan yumrukluyorum

Kaleye helen isabetli bir şut oda kafa ile olan golü yedik ki orada ya çıkarsın ya çıkmazsın birde orta açtılar onda da önde yakalandı golü yiyorduk topu kornere attı .
Ne diyelim icardi sonrası tüm takımda bir rahatlama var disiplin sorunları var gibi tüm takımda

Cikilmayacak toplara cikiyon çıkılacak toplara cikmiyon. Yediğimiz golde kaleden cikmadin

Kaleye her gelen topta elim kalbimde oluyor. İnşallah duzelirsin
Yediğimiz golde rakipler perdeledi 2 adım atıp önlerine geçmedi öyle bekledi mahkum gibi ve çaresiz yedi golü.
Refleks azaldı tamam çeviklik bitti tamam ama yılların tecrübesi o kornerde acemi kaleci gibi sinmek rakibe buyur vur demek başka bir boyut formsuzluk başka bişey bu başka boyut

Geri
Üst Alt