#1 Fernando Muslera

Bu arada bir numaralı suçlu hoca. Adam bitmiş okeye dönmüş atmış vs hala yok seneye filan anlatıyor kör olsa gözü açılırdı bu soktuklarından sonra. Kalemizde yoldan geçen adam olsa bu sezon yediğimiz gol sayısı 1-2 filan belki artardı

Kucağına gelmediği sürece kaleyi bulan her top gol oluyor. Aylardır ekstra bir kurtarışını hatırlamıyorum. Ben bu kadar kötü performans görmedim. Takımın en kötü halkası.

Bu arada bir numaralı suçlu hoca. Adam bitmiş okeye dönmüş atmış vs hala yok seneye filan anlatıyor kör olsa gözü açılırdı bu soktuklarından sonra. Kalemizde yoldan geçen adam olsa bu sezon yediğimiz gol sayısı 1-2 filan belki artardı
Motive olsun diye diyor da seneye devam edeceği tek kontrat yardımcı hoca olur o da onu kabul etmez zaten

Abartisiz yedigimiz gollerin yarisindan azi defans zaafi, yarisindan cogu Muslera. Bu takima en kral sagbeki al degisen hic bir sey olmaz. Tum sebebi de bu adam, baslarim efsanesine. Kafada bitirdiysen gitmesini de bileceksin. Gunay kaleye, derhal.

Motive olsun diye diyor da seneye devam edeceği tek kontrat yardımcı hoca olur o da onu kabul etmez zaten
Yav şu performansı Jankat da verir neyine motive olacak stopere 5 ay için 5 milyon verdirmeye çalışana kadar 5 daha koyup kaleci alabiliriz

Bu herifin ellerine çarpıp kactane yediği gol var. Herif topu ellesede gol oluyor

Birader emeklilik kağıdını sgk ya verip bir an önce ülkene dön.

Anadolu takimlar heryerden sut cekmeye baslasa, onlara bile artik kalecimiz yok diye takilmaya baslariz. Bol bol gol yer

1737476738791.webp

☺️

Yav şu performansı Jankat da verir neyine motive olacak stopere 5 ay için 5 milyon verdirmeye çalışana kadar 5 daha koyup kaleci alabiliriz
Devre arası iyi kaleci alamayız diye almıyorlar da Muslera şu an beğenmediğim Günay’ın bile gerisinde.

Tur atlarsak Avrupa’da Günay oynasın daha kötü olmaz en azından ayağı düzgün.

Yeter artık harbiden ya yeter , berke muslera takası lazım

Bu sezon bu kadar cok gol yememizin 1 numarali faktörü.

O değilde bununla sözleşme uzatanin bir cikari vardir

Turkiye'yi kafasinda bitirmis, cok belli. Sezon sonu buyuk ihtimal gidecek.

Geri
Üst Alt