#1 Fernando Muslera

2 senedir yeterince iyi değil okey ,bazı maçlarda günayda oynayabilirdi ama bu tepki abartı mantıklı olalım.

Fener ile arandaki haksız rekabetin en buyuk farkı Muslera.

Ligde 3 beraberlik almışın lidersin sanırsın hersey bitti gibi yangın yapılıyor , tepki musleradan ziyade götü başı dağıtan yönetime olmalı.

Bir oyuncunun yuhulanması için saha dışı saçma sapan hareketleri veya saha içinde mücadele etmemesi gerekir bir oyuncunun. kötü oynuyor diye bence yuhulamak yanlış bir iş. bir oyuncu kötüyse, hoca kenara almalı, alamıyorsa hoca eleştirilmeli. tabii tribe girmesi de musleraya yakışmıyor o ayrı.

Fatih Terim gibi bir efsane bile nasıl yollandı kaç kere. Sen kimsin birader afra tafra yapıyorsun. Sözleşmede indirim yapmayıp 3-4 milyon euroları almaya geldi mi elinle artık yeter işareti yapmıyorsun ama. Taraftar eşine anana bacına küfretmemiş. 30 saniye ıslıklandın diye caka satıyorsun.

Bence artık oynamazsa bizim için daha iyi olur fesih falan yapsak çok iyi

Tribe girmesini anlamıyorum. Zaten bu kulübün ve takımın en büyük değeri sensin. Doğru veya yanlış taraftar bir tasarrufta bulunmuş duygusal bir tepki göstermiş olabilir. Bu insanlar maaşlarından, emeğinden artırıp maça geliyor. Kimse senede 3-4 mio euro kazanmıyor. Herkes nasıl sabrediyorsa senin de anlayış gösterip sabretmen lazım tepkilere karşı.

Bitti oynamıyorum diyerek mızıkçılık yapamazsın. Bu işler etki tepki meselesidir.

Gemileri yakmanın lüzumu yok. Biz nasıl Galatasaray'ı sevmekten vazgeçmiyorsak sen de bitti tribine giremezsin kardeşim.

Kimse Galatasaray'ın önüne geçemez. Yakışmadı kaptan. Sen zaten unutulmaz oldun ve tarihe geçtin. Seni kimse silemez.
Uzun zamandır böyle. Takımdaki en gergin topçu. Mental olarak çok zayıf Muslera. Bu yüzden kaptanlık işini kotaramıyor. Ancak bir şekilde tatlıya bağlanmalı çünkü takımdaki güney amerikalı omurganın hepsini etkiler ters kararlar.

Bu performansı devam ettikçe hiç ıslıklanmayacağını düşündüyseniz, yanlış yerdesiniz. Maç esnasında oyuncunu ıslıklamak mallık mı, evet. Fakat bu günlerin geleceğini görememek de mallık.

Islıklanması yanlış, Muslera'nın tripleri de yanlış. Diğer maç tüm stad çağırır, desteğini yapar. İyi ayrılayım, 5. yıldızı kazanıp gideyim demeden sezonu kafa olarak şimdiden bitirirse, yanlış yapmış olur. Benim izlediğim Muslera YB maçındaki o tekmeden beri kafa olarak buradan ayrılmış durumda.

uruguaylının sezonu tamamlayacağına inanan var mı içinizde hepiniz biliyorsunuz hepiniz ama yalandan savunmayın şimdi hemen acilen gönderilmeli yoksa efsaneliği filan kalmayacak. Yedekte durmaz bu kadro da olduğu sürece Okan bunu oynatır işlerde sarpa sarar. Biz iyiliği için söylüyoruz adamın.

Yıllarca rezil defanslarla oynayıp çok götünü kurtardı bu takımın Muslera. Alıştırdı tabi absürt üst düzey performanslara. Son yılına girip performansı düşünce tüm geçmiş unutuluyor. Galatasaray formasındaki yıldızlardan biri kendisine yazar. Bu sezon sonu ayrılmalı ama kesinlikle Islıklanmamalıydı. Islıklanacak olan bu başarısız yönetim olmalı.

maç sonu torreira tepki mi gösterdi taraftara. x de bı kaç videoya denk geldim çözemedim.

maç sonu torreira tepki mi gösterdi taraftara. x de bı kaç videoya denk geldim çözemedim.

takım türbünlere alkış yapmak için toplamış idi, önce kuzeye yaptılar sonra doğuya dönünce ıslık oldu orda torreira hayırdır fln dedi haklı olarak

Uruguay milli takımından kesilince biz de keleci bakmaya başlayacaktık.

takım türbünlere alkış yapmak için toplamış idi, önce kuzeye yaptılar sonra doğuya dönünce ıslık oldu orda torreira hayırdır fln dedi haklı olarak
Taraftarın Musleraya tepki göstermesi haklı olsada yeri ve zamanı doğru değildi. maç içinde futbolcu isliklamak onu ileri taşımaz. maç sonu vermek gerek tepkiyi. en güzel tepkide. 'herşey için teşekkürler Muslera' pankartı dır.
ıslık ne abi.
bütün takımı sabote etmek gibi bişey bu.

Taraftarın Musleraya tepki göstermesi haklı olsada yeri ve zamanı doğru değildi. maç içinde futbolcu isliklamak onu ileri taşımaz. maç sonu vermek gerek tepkiyi. en güzel tepkide. 'herşey için teşekkürler Muslera' pankartı dır.
ıslık ne abi.
bütün takımı sabote etmek gibi bişey bu.

Hakem düt diyip maçı bitirince yoğun bir ıslık yükselip 10 sn sonra bitmeli ve herkes dağılmalı bence

Geri
Üst Alt