#1 Fernando Muslera

antep'in yarım pozisyonunun bile olmadığı maçta, tek başına maçı vermeye çalışıyor.
Yaptıklarını bı Anadolu takımı kalecisi yapsa şike deriz valla ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Hacı reflekslerin gitmiş eyvallah da yaş aldıkça tecrübe kazanacağına 18 yaşındaki bi kaleci gibi değişik hareketler sergiliyor akıl tutulması yaşıyor.

Toparlan kaptan, sana ihtiyacımız olacak.

Toparlanma falan hikaye, maç kaybettirmesin razıyım artık kurtarmasını geçtim.

Ben bunun konusuna yazmaktan yoruldum bu sezon, ilk 25 dakika 3 tane yediriyordu.

Neyse ki haftaya yok, oh.

Mümkünse sezon boyunca dinlen sen kaptan yaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inanilmaz kötüydü, 2 gol yedirecekti.

+
kafayla-göğüsle çıktın hadi kısa da düşse önüne aldın, ya önünde top vur gitsin halen ne faul almaya çalışıyorsun kale boş,

yemin ediyorum beynini uruguay'da bırakmış bu ailesinde tüm aklı tüm aklı aldığı kulüpte.

sağdan antep atağında elinden kaçırdığı top komediydi, Yine ceza alanı dışında karşıladığı topta topa zbam diye vurup uzaklaştıracağına rakip topçuyla ikili mücadele fightı yapıp rahat rahat takılması ve rakibin ayağına atıp boş kale yememize sebebiyet vermek üzere olması can sıkıcıydı. Allah korudu gol yediremedi bugün şanslıydı. Bıktım ben bu heriften keşke oynamasa.

Şu topları en öldürücü yerlere çelmek zorundasın değil mi.

Sorescu kurtarışı iyiydi. Bunları yapması yeterli. Fakat yine çok çok kötüydü tabii yanlış anlaşılmasın

Sadece çok çok çok çok kötü değildi

allah yardımıcımız olsun kaleye 15 yaşında veled koysak şöyle şeyler yapmaz ya inanılır gibi değil bak mertense direkt pas atmasını falan geçtik artık onu yapabilse zaten 5 kişiyi oyundan düşürecekte gol yedirme yeter be adam

Teknik adamsiz sampiyonlugumuz vardi. Bu yilda teknik adam ve kaleciye ragmen sampiyon olmaya ugrasiyoruz. Bu buyuk forma nerelere kadir arkadas.

Skandal bir durumda skandal, sanchez el suphesi durumunda topu amatör kaleci tutar ya.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt