#1 Fernando Muslera

Takımdaki kimse eleştiriye açık değil, herkes kendini çok üstte görüyor o yüzden laf edilemiyor.

Dünkü maç ona yazmaz ama kaleyi tutan şut sayısı 4, yenilen gol 4

Abdülkerim'in kurtarış sayısı daha fazla

Barajı yanlış kurdurdu. Gol olacağı o kadar belliydi ki. Muslera kendinden nefret ettirdin gerçekten. Zirvede bırakmalıydın ama sanırım sana küfürler eşliğinde güle güle diyeceğiz. Yazık oldu

Formunu falan geçtim de her kötü maç sonrası triplerinden bıktık be kardeşim. Bedavaya oynamıyorsun.

Azıcık seviyorsa bizi, yedeğe geçmeli, aşırı formsuz, top ona gelince eyvah diyorum yine atak yiyecez

Benim gördüğüm en iyi kaleci Mondragondur.en başarılı faydalı ise taffareldir..herkes muslera gerçekten fazla anlam yükledi.. kesinlikle iyi kaleci ama tafo veya Mondi olamaz..

Başak maçında kurtarmıştı Giulano yavaş bir p atmıştı

Benimde aklima tek manu dep geldi
Dün penaltıyı atan rakip de leş attı yani şansa o tarafa yatsa kurtarmama ihtimali yoktu, daha vurmadan yattığı için neyse belki bakılsa adam tüm penaltıları sağına atmıştır ama Muslera bakmış mıdır veya söylemiş midir biri sanmıyorum

Kendisi bizim efsane kalecilerimizden biri olarak kalmalı

o yüzden hem onu hem kendimizi korumak amaçlı

Sene sonu para almadan bir sene daha oynamak istiyorum dese bile güzellikle yolları ayırmalıyız

Yüzeysel bakınca hatası yok gibi dursa da çoğu golü basit yiyor. Mert günok bunun yediği gollerden en az 15 tane falan eksik yerdi

kurtardığı penaltılar bunlarmış.
1739517856957.webp

Kesinlikle gitsin çok formsuz ama dün harbiden kendisiyle alakalı gram bişey yok takınca takıyor bizim taraftar, altı pastan bomboş şut atıyor adam Musleraya sarıyor millet:d

Kesinlikle gitsin çok formsuz ama dün harbiden kendisiyle alakalı gram bişey yok takınca takıyor bizim taraftar, altı pastan bomboş şut atıyor adam Musleraya sarıyor millet:d
Yav nasıl bir şey yok adam önünde vuruyor bacak arasından yiyor Abdül olmasa gol geliyordu. Tamam takım çok kötüydü ama kendisinin eski performansıyla yakından uzaktan alakası yok. Eskiden maç kurtarır maç alırdı şimdi maç veriyor.

Yav nasıl bir şey yok adam önünde vuruyor bacak arasından yiyor Abdül olmasa gol geliyordu. Tamam takım çok kötüydü ama kendisinin eski performansıyla yakından uzaktan alakası yok. Eskiden maç kurtarır maç alırdı şimdi maç veriyor.
Önünde dediğin kalenin önünde zaten oradan kaleci ne yapacak onu diyorum

Geri
Üst Alt