#1 Fernando Muslera

Bu adamın tam 14 sezon kaleyi kapatması sayesinde belkide oraya harcanacak toplam 40-50m cepte kaldı
Aa olur mu fazla maaş alıyordu. 14 yılda aldığı maaş, 1 yılda sağ beke harcanan para daha fazladır. Ama bize 14 yılda neredeyse hiç acaba mı bile dedirtmemiş adamı bile eleştirmiş tipler var

hakkını fazlasıyla aldı diyen mallar gelmeden tüyelim reis
Hakkını aldı, hakkıyla oynadı, aldığının hakkını verdi.

Ama 3 kuruş maaş hesabı yapmak, her kötü oyununda aldığı maaş üzerinden vurmak artniyetliliktir. Adamın 14 yılda kulübe maliyeti 1 yılda Zaha’nın verdiği zarardan az neredeyse.

Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden biri ve hep öyle kalacak.

Ayrılıklarda sevdaya dahil ve zordur.

14 sene boyunca yaşattıkların için çok teşekkür ederim ve bir ömür boyu unutmayacağım umarım bir gün tekrar yollarımız kesişir.

Avrupa'da kupa almasa bile 14 sene sonunda en büyük efsane olmuştur.

Mertens de daha üzüldüm kaptan kusura bakma
Müthiş işler yaptın çok kupa kazandırdın. Avrupa kupan olmamasına rağmen taffareli falan geçtin bence. Yollar gene kesişir inşallah.

Bana her türlü bir yıl daha kalacakmış gibi geliyor, bu kadar geleceği ön görmeden takılan başka bir kulüp yok hala adama ısrarda bulunuyorlar. Yarın öbürgün gruplarda karşılaştığımız bir benfica ya da psv maçında ıslıklansın diye mi kalsın. Siz 10 15 milyon kaleciye bayılmamak istiyorsunuz diye cimrisiniz diye kulübün efsanesi ıslıklanmak zorunda değil.

Bana her türlü bir yıl daha kalacakmış gibi geliyor, bu kadar geleceği ön görmeden takılan başka bir kulüp yok hala adama ısrarda bulunuyorlar. Yarın öbürgün gruplarda karşılaştığımız bir benfica ya da psv maçında ıslıklansın diye mi kalsın. Siz 10 15 milyon kaleciye bayılmamak istiyorsunuz diye cimrisiniz diye kulübün efsanesi ıslıklanmak zorunda değil.
Gönlüm devam etsin der ama açıkçası zirvede bırakmalı bir efsaneye yakışır şekilde olmalı.

Eminim ki ıslıklayanların bir çoğu ona Avrupa kupasını yakıştırdıkları içindir. Bunca zamandır bir Avrupa kupası da gerçekten yakışır idi. Alamasa da kulüp adına Taffarel özeldir, Muslera en iyisidir.

40 yıllık ömrümde en sevdiğim iki oyuncu

hagi
muslera

ayrılıklarına en çok üzüldüğüm iki oyuncu da bunlar

Forumda bir kategoriye ismi verilmeli.

Örneğin; Fernando Muslera Transfer Forumu

Geri
Üst Alt