#1 Fernando Muslera

Çıkan kaleci haberlerini görünce Muslera ile 2 yıllık sözleşme imzalayalım diyom ben yav :D Kaleyi 1 anda Pena veya Berke tarzı 1 kaleci alacak gibi yav :D

Tarihi Aynalı Çarşı mı? İnci Pide mi? Acı Dayı mı?
çocukkenali rıza bey ilkokulunun oraya doğru bi kırtasiye yanında da cantıkçı vardı ordan yerdim.

Bu sene gezmeye gittiğimde tarihi taş fırın gürsel kavanda yedik enfes oğlu enfesti

Yazıp yazıp siliyorum be kapom. Seni başka formayla izlemek çok koyacak

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler Büyük Kaptanım Fernando Muslera. Sana sadece teşekkür etmek ne kadar yeterli kalır, bence değil teşekkür etmek kitap yazmak dahi yeterli kalmaz. Seninle beraber büyüyen çocuklar şimdi koca adam oldu ve vedanla ağlıyor. Yeşil Kazaklı Süper Kahramanım FB_IMG_1750810379991.webp

Fernando Muslera. 25 yaşında başarıya aç bir genç olarak geldiğin Galatasarayımızdan, 39 yaşında ve 19 kupa kaldırıp, Galatasaraya 2 yıldız kazandıran bir efsane olarak ayrılıyorsun. Çocukluğumdan beri yaşattığın bütün güzellikler için sonsuz teşekkür ederim. Seni çok seviyorum FB_IMG_1750810369966.webp

Geldiğinde 14 yaşımda bir çocuktum. Hani bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin diye bir saçmalık var ya. Üzülüyorum be abim. Nasıl üzülmeyeyim? Çocukluğumun Yeşil Formalı, Güleryüzlü Süper Kahramanı artık bizimle olmayacak. Yaşattıklarını buraya sığdıramam. Yaşayan efsanemiz oldun. Öyle de kalacaksın. Hoşçakal FB_IMG_1750810360042.webp

Nestor Fernando Muslera Micol. Galatasaray tarihinin yaşayan en büyük birkaç Galatasaray Efsanesinden biri oldun. 14 seneye tam 19 kupa, rekorlar sığdırdın ve haksız bir rekabet yarattın. Buraya Roman yazsak yine yetersiz kalacak. Çocukluğumun Yeşil formalı Süper Kahramanı. Her şey için sonsuz teşekkürler 🥹FB_IMG_1750810353511.webp

Tarihin yaşayan en büyük Galatasaray efsanelerinden hatta Fatih Hocayla birlikte en büyük efsanesiyle tarihi bir veda yaşadık. Kalben hiçbir zaman veda etmiyoruz ama artık sahada olmayacak ve Son anda Muslera diyemeyeceğiz. Hoşçakal Süper Kahramanım FB_IMG_1750810292144.webp

Bambaşka bir halin vardı. Hayatımızın her anına çok güzel dokunduğun için çok teşekkürler Kaptan. Senden daha iyi bir kaleci gelse bile senden daha büyük bir efsane gelmeyecek. Sen 100 sene sonra da en iyisi olarak anılmaya devam edeceksin 🥹🥹FB_IMG_1750810266698.webp

İlk geldiği forma numarasıyla, 25.Şampiyonluğu almış şekilde, taraftarına son kez gururla bakarak ayrıldı Kaptanım. Herkese nasip olmaz ki zaten olmamalı. Herkes Fernando Muslera değil çünkü. FB_IMG_1750810233177.webp

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt