#1 Fernando Muslera

Yediği golde yapacak bir şey yoktu da bacak arasından kaçırdığını Sanchez engellemese nolurdu tahmin etmek istemiyorum

yönetim yerine kaleci aramıyordur allah bilir. sene sonu konuşalım ikne edriz kafasındalar. adam sezon sonu giderse yerine kaleci bulamayıp son gün muslera'dan önceki karpuzcu gibi birini getirirler panikle.

Bu gece çaprazdan yine müthiş 2 top çıkartacaksın. Kaptan. Efsane.

Bir avrupa maçında da Muslera ortalama üstü bir performans sergilemiş olsun hatırlamıyorum.. İki golü de çıkarabilirdi, 3. golü de yedirecekti ama rakip saolsun kurtardı bizi..

Ulan rakip kalecş dünyaları kurtardı sen geldin ilk gelen topu yedin ellerin titriyor maç esnasında az soğukkanlı ol yav topları da sma sapan şiriyosun

Tebrikler kaptan
Vefasız saraylılara bakmadan devam

nerde saçma sapan bir isim varsa muslera bir şekilde gol yiyor ondan ne yazık ki malmönün kazma forveti thalin bile gol atmış buna bu günkü veled lankshear mi ne daha önce sadece 1 tane a takımda maçı varmış maçtan önce dedim muslera kesin yer bundan da şaşırtmadı
3 top geliyorsa 2 si gol oluyor alıştık buna zaten artık

2. gol tamamen musleraya yazar,kalede durduğu yer yanlış açılıyorsan elini uzat elinide uzatmıyor.Kaleci mi stoper mi belli değil.

Kulusevski'ye kafayla yaptığı asist muazzamdı!! Kalmak istese bile sezon sonu yerine kaleci bakılmalı.

İnşallah yönetim şimdiden kaleci için araştırma yapiyoruzdur.

Barış alper ile birlikte gecenin vasat 2 isminden biriydi.yediği 2.gol de ön direği kapatsa tamamdı atletizm bitmiş galiba 2 saniye geç yapıyor artık düşündüklerini

Şurda stresten ömrümden bi 1-2 yıl çaldı rahat
20241108_012156.webp

Geri
Üst Alt