#1 Fernando Muslera

Yine yumurtladı saolsun her avrupa maçında el freni..

Kesinlikle devam edilmemeli, karpuzcu falan gelmeyecekse standart bir kaleci bile kendisini aratmaz, hala Musleraya iyi diyenler 10 sene öncesinde yaşıyor, arada iyi maçları var ama genel olarak vasat

12 senedir oynuyor, 3 tane avrupada iyi performansını sayabilen olacak mı ?

Golde Nelsson kadar Muslera 'ya da kızarım topu sektirdi haydi topu almak için önce hamle yapıp sonra vazgeçti bomboş gol yedik

Adam gazi oldu yaw geçmiş olsun diyelim

Yalnız yazın güzel fırsatlar olacak başta Alisson artık kendisinin ailesine kavuşma geliyor gibi yavaştan

Umarım sözleşmede çok ısrarcı olunup bir sene daha €2.5m verme işi yapılmaz ama oraya gidiyor gibi

Adam gazi oldu yaw geçmiş olsun diyelim

Yalnız yazın güzel fırsatlar olacak başta Alisson artık kendisinin ailesine kavuşma geliyor gibi yavaştan

Umarım sözleşmede çok ısrarcı olunup bir sene daha €2.5m verme işi yapılmaz ama oraya gidiyor gibi

3.3 milyona yeni sözleşmeyi alacak diye haber gördüm, bırakır mı enayi parasını yav ?

500 bin euroya bile yenilese sözleşmeyi o gün direkt acillik olurum , uzak olsun aman

Bu sezon güzelce ugurlanmali efsanemiz.

Nelson ve Muslera bizi bu sene yaktılar maçlarda. Kesinlikle sözleşme imzalanmamali

3.3 milyona yeni sözleşmeyi alacak diye haber gördüm, bırakır mı enayi parasını yav ?
Bazen bilerek yapıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum.. Tabi ki öyle değil ama gerçekten son 10 yılda avrupada çok daha iyi yerlerde olabilirdik ortalama bir Muslera performansı görsek. Mesela Mondragon tek başına oynadığı maçlar hatırlıyorum ama Muslera'da hiç aklıma gelmiyor öyle bir maç..

Şampiyonlukla ve güzel anılarla ayrılırız umarım.

Geri
Üst Alt