#1 Fernando Muslera

bakış açımı bayern kalesine çeviriyorum kalecisinin yaptığı kritik kurtarışları görüyorum.
Hangi kritik kurtarışlar? Bizimkiler hep auta atti topu dun gece ya da direk üzerine vurdu. Kerem'in bir topu var yarim rovasata onu güzel çıkardı, ona bakarsak Muslera da Sane'nin şutunu guzel çıkardı ve birebir de Coman'i engelledi.

Baska?

Hangi kritik kurtarışlar? Bizimkiler hep auta atti topu dun gece ya da direk üzerine vurdu. Kerem'in bir topu var yarim rovasata onu güzel çıkardı, ona bakarsak Muslera da Sane'nin şutunu guzel çıkardı ve birebir de Coman'i engelledi.

Baska?
göğsüyle karşıladığı bir kurtarış daha var ilk yarıda. takımın geriye düşmesini engelledi mi engelledi. takım oyundan düştüğü için yenilen 3. golü eleştirmiyorum ama yenmemesi gereken bir goldü.

Dün libero gibiydi kısa pasları uzun pasları da çok iyiydi.

göğsüyle karşıladığı bir kurtarış daha var ilk yarıda. takımın geriye düşmesini engelledi mi engelledi. takım oyundan düştüğü için yenilen 3. golü eleştirmiyorum ama yenmemesi gereken bir goldü.
Kardeş Muslera yı sevmiyorum deyip geçsene böyle çeşit çeşit bahane ile uğraşacağına

3. golde kötü yakalanmış ama en az 3 boş kale golü de heriflerin ayağından aldığı için bişey demeyelim

tebrikler kaptan (C) bu 3 puan senin eserin.
sonsuz teşekkürler.
düşmanlarına ndombele girsin

yakından görmek fırsatımız oldu reisi. çok atletik. 40 ı rahatlıkla devirir. kendine çok iyi baktığı aşikar. kıymetini bilelim ve asla yaş muhabbetleri etmeyelim.

Kusursuz 1 maç çıkarmıştır.

Geri
Üst Alt