#1 Fernando Muslera

Gs şartlarında az bile kazanıyor. Ndombele Tete gibi oyuncuların aldığı maaşa bakıp neden daha az paraya imza atsın.

Kotu'den emsal olmaz renkdas. Etimiz budumuz belli. Icardi'de cok kazaniyor, Ndombele'de, Tete'de.. Hatta son ikisi ki ozellikle Ndombele pis kazik. Ancak bu baska bir yanlisi aklamaz, kusura bakma. Lutfen gidip bakalim mevcut kaleci ortalam maaslarina (extreme'ler haric) yas konusunu da goz onune alinca ve gecmis kazanclarini da (cunku ayni kluptesin bu surecte transfer yapmamissin)

Yıllık 1.5-2 milyondan ve kalesine gole kapattığı her maç için 25bin € ve şampiyonluk halinde 300bin € bonus eklenip sözleşme uzatılabilir

Muslera fazlasıyla hakediyor

Sözleşmeyi yüksekten alana kadar iyi performans göstermeye devam eder. Öyle bir sezon geçiriyor ki ne yapsa hakkıdır demek zorunda kalacaktır yönetim. Yönetim de bunu bildiğinden bekletiyor olabilir. Sözleşmeyi aldığı an düşüşe geçmesi muhtemel.

bütün bu iddiaların delili nedir

Sözleşmeyi yüksekten alana kadar iyi performans göstermeye devam eder. Öyle bir sezon geçiriyor ki ne yapsa hakkıdır demek zorunda kalacaktır yönetim. Yönetim de bunu bildiğinden bekletiyor olabilir. Sözleşmeyi aldığı an düşüşe geçmesi muhtemel.
Birader bloklamadigim birkac adamdan birisin

Boyle devam edersen blok atacam.

Kaç istiyorsa ver. 1.5 yıllık imzala. Konu kapansın.

Seneye bu takıma kaleci transferi ile uğraşma lüksümüz yok.

1.5 ya da 2 ideal hemen ömürlük sözleşme

Arttırıyorum. Bir tribüne Muslera'nın adı verilmeli. "Sir Alex Ferguson Stand" tarzında

Kale arkasına olabilir. "Fernando Muslera Tribünü"

sir-alex-ferguson-stand_2674487.jpg

Kaç istiyorsa ver. 1.5 yıllık imzala. Konu kapansın.

Seneye bu takıma kaleci transferi ile uğraşma lüksümüz yok.
Kesinlikle. Muslera ayarında bir kaleci almaya kalksan, maaşı, imza parası, bonservisi derken, 10 katı maliyet çıkar.

Zamanında aynı hatayı Gomis'te yaptık. İstediği maaş zammını vermedik, boşluğunu doldurmak için Falcao'lara Diagne'lere servet ödedik.

Muslera kaç istiyorsa ver, mesele kapansın.

Çok sevsem de son 4-5 yılki maaşını yüksek bulanlardanım doğrusu. 33-34 yaşından sonra başka bir yerde bizde aldığının yarısını filan bulabilirdi ve bizim geçen yıla kadar pek kimseye öyle maaşlar verme lüksümüz yoktu...

Ancak yaşı geçmesine rağmen, bu sezon bazı bakımlardan prime dönemlerinden bile fazla güven veriyor maşaallah...

Kalecilik diğer mevkilerden farklı. Zamanında Hayrettin' e güvenip, devam etmek isteyen Simovic' i emekliliğe zorlayarak, göz göre göre iki şampiyonluk kaybetmiştik. Keza benzer şekilde Mondragon' u gönderip yerini dolduramamıştık; adam bizden sonra yıllarca Köln' de oynadı, sonra ABD ve ülkesinde devam etti...

Bir şekilde orta yol bulunup devam edecektir diye umuyorum. 1+1 ideal olur, kendisi de kabul edecektir. Eğer yollar ayrılırsa aklımdaki ilk isim Arjanet Muric...

yillik 2 milyon istiyormuş .yarin ilk is sozlesmesi imzalansin. bu yaz alacagimiz oyuncularin %80’i 2 milyon ve fazlasini alacak zaten. cok sevindim bu gelismeye, bu seviyede bir kaleci icin bedava. yeni kaleci almaya calissan zaten en iyi ihtimalle 1 milyonu vericeksin, musleranin yarisi katki yaparsa sukredersin. dusunecek hic bir sey yok. uc yil 2 milyondan muhtesem olur.

bana yaşlandığımı hatırlatıyor. transferini dün gibi hatırladığım adam 13 yıldır burada. vaY BE! DÜŞÜNSENE 20 YAŞINDA ADAMSIN GÖRDÜĞÜN TEK KALECİ MUSLERA

Hemen şimdi ömür boyu mukavele.

Bugün de sendeyiz kaptan.

Eğer konuşulanlar rakamlar doğruysa ilk sene 1.75m+500k şampiyonlar ligi katılım bonusu, 2. sene de 1,5k + 500k şampiyonlar ligi katılım bonusuna 1+1 yıllık anlaşın işte. Şampiyon olup da şampiyonlar ligine katılım olmazsa da 500k yerine 100k veya 200k bonus olsun atıyorum. Üstüne makul rakamlarda clean sheet ve özellikle Avrupa'da tur atlama/kupa bonusları da olabilir. Bu civarda rakamlara anlaşılır bence eğer pazarlığı 2.2-2.3'ten açtıysa. Ha ola ki ısrarla kabul etmezse de ben son çare 2m bonussuz temiz garanti paraya da razıyım. 500k için değmez.

Geçen sene başlattığımız, bu sene biraz sekteye uğrayan yeni GS kadro yapılanması tamamlanana kadar bize Muslera gibi uzun zamandır takımın sembolü olan lider bir kaptan lazım. Muslera şu an ayrılsa kaptan olacak adam yok sanki takımda. Kerem ve Icardi kaptan profilinde gelmiyorlar bana. Üstüne Muslera ayrılınca Icardi'yi 1.kaptan yapmazsan trip falan yapması çok olası. Diğer yabancılar içinde de o karakterde ve kalıcı olacak adam şüpheli. Torreira'da aidiyet var gibi ama lider tavrı yok, daha çok kendi halinde savaşçı biri gibi. Mertens olabilirdi ama o da bırakacak. Yerli de Abdülkerim kalacaksa o olabilir belki sadece.

Önceki sözleşmesine kadar çok iyi, sonrasında bok gibi oynamıştı. Umarım aynı durum yaşanmaz.

Onun dışında devam edecektir, bundan şüphem yok.

Geri
Üst Alt