#1 Fernando Muslera

Yahu yakışıyor mu sana Muslera başlama düğünden itibaren vakit geçirmeye çalışmak.Joskoca Galatasaray’ın kalecisisin.İstanbula gelmiş ptt 1.Lig takımı kalecisi gibi topu ayağında gezdirip rakip dibine gelince almak.Yaptın yaptın sahasında bekleyen rakip çullandı sonra yedik.Hadi bakalım bu sefer hızlı oynamaya başladın.Başran yapsana şunu büyük takım kalecisi böyle vakit mi geçirir 1. Dakikadan itibaren

Yahu yakışıyor mu sana Muslera başlama düğünden itibaren vakit geçirmeye çalışmak.Joskoca Galatasaray’ın kalecisisin.İstanbula gelmiş ptt 1.Lig takımı kalecisi gibi topu ayağında gezdirip rakip dibine gelince almak.Yaptın yaptın sahasında bekleyen rakip çullandı sonra yedik.Hadi bakalım bu sefer hızlı oynamaya başladın.Başran yapsana şunu büyük takım kalecisi böyle vakit mi geçirir 1. Dakikadan itibaren

Teknik direktörden gelen talimat olabilir mi acaba yaw?

Golde hatasi var. Cikis hatasi yapti. Kalede dursa gözü kapali cikarirdi.

Elini çekmesini hiç anlamadım rahatlıkla topa dokunabilirdi bir an bırakıverdi. Acaba çıkmadan önce rakip Köhn'ün arkasında mı kaldı orada kimse yok diye bırakmış olabilir yinede sağlık olsun.

Elini çekmesini hiç anlamadım rahatlıkla topa dokunabilirdi bir an bırakıverdi. Acaba çıkmadan önce rakip Köhn'ün arkasında mı kaldı orada kimse yok diye bırakmış olabilir yinede sağlık olsun.
Elini uzatsada yetisemez. Hesap edemedi kalede kalmaliydi. Neyse saglik olsun. Bu sezon ilk hatasi oldu, dahada olmaz ins.

Son düzenleme:
Elini uzatsada yetisemez. Hesap edemedi kalede kalmaliydi. Neyse saglik olsun. But sezon ilk hatasi oldu, dahada olmaz ins.
Bilemedim tekrar tekrar baktım sanki bırakıyor gibi geliyor ama yine Muslera'ya bir şey diyemem canı sağolsun zaten rakip gol atmaya geliyordu erken yemek biraz olsun toparlanmamızı sağladı.

Muslera'yı en çok savunanlardan biri olarak bugün de hata yaptığını kabul edelim. Hatta aklımda yanlış kalmadıysa hatalı çıktığı golden bir 5-10dk önce bir topa daha hatalı çıkmıştı ama onda rakipten vurabilen olmamıştı. Takımın tamamı savruk olunca onu da etkiledi herhalde.

Evet kaptan senin maçın geldi.Yıllardır yaptığını artık bu maç yapma bu da normal bir maç neden elin ayağın dolanıyor.Yapma kaptan sen dirayetli dur ki öndekilere özgüven gelsin

her bjk deplasmanında macın icine etmektedir

bugün lütfen düzgün oyna

Geri
Üst Alt