#1 Fernando Muslera

orda önünde arkasında ifbli var ve çağların müdahelesi olmasa topu çelicek
ekibimiz sporcularının o 2 ifbliyi ordan itekleyerek dehlemesi gerekirken 2si de gayet rahat bi şekilde muslerayı çevrelemiş şekilde bekliyolardı
Çağlar Muslera ıskaladıktan sonra Muslera'ya dokunuyor bence. Ha bizim kamillerin Muslera'yı yalnız bırakmaması lazımdı orası ayrı ewt. Köhn ellemese dışarı çıkıyordu yine de. Uyuz olduğum 1 herif

Twitte yazılanı boş ver. Video önemli. Karşı karşıyalarda iyi ama duran toplarda düşüşte. Fb maçında yediğimiz golde de hatalı

Yan toplarda kötü zaten Nando. Ama derbide kendisine faul yapıldı. Bizim taraftar takımın kötü oyunu nedeniyle onu pek önemsemedi. Aynı şekilde mhy da çıkarken hakemi alkışlayarak protesto ettiği için ikinci sarıdan atılmalıydı.
Onu da pek konuşan olmadı.

Yan toplarda kötü zaten Nando. Ama derbide kendisine faul yapıldı. Bizim taraftar takımın kötü oyunu nedeniyle onu pek önemsemedi. Aynı şekilde mhy da çıkarken hakemi alkışlayarak protesto ettiği için ikinci sarıdan atılmalıydı.
Onu da pek konuşan olmadı.
Ben faul olduğunu düşünmüyorum golün

Adını duyduğumda artık otomatikmen tüylerimin diken diken olmasına sebep olan ilk gençliğim, gençliğim her şeyin gözümün önünden aktığı bir insan.

500'ü aşkın maç 17 kupa 7'si lig şampiyonluğu.

Fenerbahçe 1989'dan bu yana 7 kere ligde şampiyon olabilmiş, 1983'ten bu yana toplam 17 kupa ancak kazanabilmiş.

iyi ki doğdun Nando! uzun ve güzel bir hayatın olur umarım.

Mutlu yıllar KAPTAN (C)
Düşmanlarına ve seni istemeyenlere içten içe aşk duydukları volkan demirel girsin

Ustalar adam zaten en az gol yiyen kaleci. 10 gol daha az yeseydi Ballon Dor alırdı.

Kaç yıldır burada niye Türkçe konuşmuyor dedikleri YABANCI oyuncu Türkiye dövmesi yaptırmış.

Milli Takımda yer alan sözde Türk ama aslında gavur herif basın toplantısında Türkçe konuşamıyor ama kimsenin gıkı çıkmıyor. Sizin çifte standardınıza sokayım ben kodumun satılık köpekleri.

Kailash'ın büllüğünü yiyin siz.

1721336812111.webp

Kaotan geldiginden beri fb 1 kere sampiyon oldu! İyi ki varsın Nando!!!

Geri
Üst Alt