#1 Fernando Muslera

Bir zahmet ÜZERINE gelen toplari da durdur be.

Sezon basindan beri kötü zaten ama bu macta zirve yapti. Günay'la simdilik devam diyorum. En azindan Muslera kendine gelene kadar.

Sezona iyi baslamadi maalesef.
Son zamanlarda zaten eskisi kadar oyunu hizlandirmiyor, özellikle Okan hocanin ilk sezonunda oynattigi futbolda, kalecinin oyunu hizlatmasi cok önemliydi. Kerem o dönem Musleranin nokta paslarindan baya faydalanip iyi kontra ataklara cikmisti.

Artik bunlari pek göremiyoruz. Ayni zamanda oyunu basit bir sekilde kisa paslarla yönlendirmeyi tamamen unutmus gibi görünüyor. Sürekli uzun paslar oynayip topu rakibe gönderiyor.

Günay ne zaman oynasa güven verdi zaten. Dünkü performansi zaten muazzamdi.
Bence bu sezon hem Muslera, hem Mertens, hemde Icardi konusunda hoca yavas yavas alternatifler üretmeye baslamali. Umarim inadini kirip, takim adina dogru kararlari vermeye baslar.

Maçta bu haldeydi
Screenshot_20240822_105029_Samsung Internet.webp

Kendisini severiz hatta canımız ciğerimiz gibidir ama Avrupa maçlarında sarhoş gibi oynuyor kaç yıldır.

Milletin üzerine gelen topları tutmasını beklemesi vefasızlık değil. Kendisini çok severim ama Avrupa'da böyle oynayacaksa oynamasın daha iyi.

Son düzenleme:
Muslera avruapa maçları ,milli maçlar , Beşiktaş maçları olmasa iyi kaleci ...
Aaa diğer maçlarda günay da rahat oynar.

Tekrar izledim ve iki golde de hatası var

İkisini de çıkarabilirmiş

Takımın tamamı gibi kalecimizde formsuz ve ruhsuz

Muslera bu şekilde gol yiyecek bir kaleci değildi

Kendisini severiz hatta canımız ciğerimiz gibidir ama Avrupa maçlarında sarhoş gibi oynuyor kaç yıldır.

Milletin üzerine gelen topları tutmasını beklemesi vefasızlık değil. Kendisini çok severim ama Avrupa'da böyle oynayacaksa oynamasın daha iyi.
Deli oldum ya ilk golü istesen içeri sokamazsin. 2 .gol içinden gecti.

valla 38 yaşında adam, neuer bile sırıtıyor artık bu seviyelerde. geçen sene bayern'in hak ettiği turu ve belki de kupayı elleriyle real madrid'e ikram etmişti. bayern 2 sene ulreich'ı yetiştirdi, gitti en kritik yerde neuer'e güvendi, neuer de olsa yanılttı. ama bu konuda bişey diyemem muslera da 2. maça sağlıklı olur başlarsa bişey diyemem ama hata yaparsa sadece kendini değil oynatanını da yakar.

benim bu nedenle dün yediği gollerden çok gözüme batan ayaklarının kalitesizliği ve özgüvensizliği oldu. burda yıllardır kaleci antrenörlerimizi (özellikle fadıl hocayı) yemeye çalışan birinci adam belki benimdir, yukarda allah var günay gibi 2. sınıf kaleci oyuna girdi, takım değişiklik yapmadan oyun içinde rahatladı. hem topu çok verimli oyuna soktu, hem telaş yapmadı, hem ağır kalıp tempoyla oynamadı, çıkarması gereken topları da çıkardı.

yani günay da bize gelmeden önce ter stegen değildi. aynı hocalarla çalışan günay ayaklarını bu kadar geliştiriyorsa, volkan demirel 35 yaşından sonra ayakla oyun kurmayı öğreniyorsa, okan kocuk bile gevelemeden topu oyuna sokabiliyosa artık burda tembellik hocalardan çok muslera'ya yazılmalı demek ki. pas oyunu oynamaya çalışan, topa hükmetmeyi isteyerek oynayan, 6 numarada çapa kullanmayıp 1 stoperini sadece ayakları iyi diye oynatan takım böyle bir profildeki kaleciyi oynatırsa diğer tüm emeklerine ket vurmuş olur. ben çoğunlukla onun da özgüvenle ilgili olduğunu düşünüyorum ama galatasaray'da 13 yılda 7 lig kazanmış, sayısız başarı elde etmiş, kulübün ikonu haline gelmiş adam da özgüven sorunu yaşıyosa diğerleri ölsün abi o zaman.

hak varsa ligde içerdeki maçlarda günay oynar bundan sonra, yoksa en geç öbür sene mondi-muslera arasındaki 3 seneyi yaşamamamız için yaradana el açarız anca gene.

apo'dan, köhn'den, hatta ilk sınavı diye jelert'ten şüphelerim vardı bireysel hata konusunda ama sen şapkadan tavşan çıkardın

geçen sezon yazdık aynı şeyleri bunun takibini yapacak olan hoca. muslera bu yiyor şampiyonlar ligi maçlarında. yeni bir şey de değil. ilk şut ve gol. geç açılan bir kaleci bunun analizine gerek bile yok. sözleşme uzatıyorsan bile bir kaleci alacaktın. artık bu plansizlik öngörüsüzlük sıktı be kardeşim.

Klasik her sene başı Muslera kovadır. Sonra bir açılır Şampiyon yapar.

muslera'ya kızamıyorum. adam 14 senedir yükümüzü çekti fazlada üzerine gidilmemeli ama bizim süper zeki yönetim daha şimdiden seneye bir kaleci bakmalı artık.

Geri
Üst Alt