#1 Fernando Muslera

Maçtan sonra yazması kolay.
Hakem şerefsizin tekiydi adamların tahriklerine sarı kart vermedi oyundan çıkan oyuncu tekrar sahaya girdi düşünün puştluğun derecesini.
Muslera çelmeyi adamı sevindi diye takmadı, ne yedek oyuncu yeşil yelekli it varsa sevinmek için sahaya girdi.aşırı tahrik ve kötü niyetli bir hakemin kurbanı oldu kısaca muslera.
Bu maç özelinde performansı gayet iyiydi hırsı konsantrasyonu çok iyiydi.
Maçın büyük kabahati Okan hocadır bu diziliş ve kadro tercihi ile 45 dk.yı çöpe atmıştır

Maçtan sonra yazması kolay.
Hakem şerefsizin tekiydi adamların tahriklerine sarı kart vermedi oyundan çıkan oyuncu tekrar sahaya girdi düşünün puştluğun derecesini.
Muslera çelmeyi adamı sevindi diye takmadı, ne yedek oyuncu yeşil yelekli it varsa sevinmek için sahaya girdi.aşırı tahrik ve kötü niyetli bir hakemin kurbanı oldu kısaca muslera.
Bu maç özelinde performansı gayet iyiydi hırsı konsantrasyonu çok iyiydi.
Maçın büyük kabahati Okan hocadır bu diziliş ve kadro tercihi ile 45 dk.yı çöpe atmıştır
Bunlarin yaptikalrina karsi insan zor tutar kendini ama turun gitmesinde musleranin ilk mactaki performansida da pay var.

Bunlarin yaptikalrina karsi insan zor tutar kendini ama turun gitmesinde musleranin ilk mactaki performansida da pay var.
Reis aç oku ilk maçın faili yüzde 90 musleradır dedim.
O maça sıfır konsantre çıktı.
Ya sarhoştu ya karıyla kavgalı yoktu adeta kalede.
Dün gece klasik performansını koydu

Komik gerekçelerle durumu normalleştirmeyelim çiftlik emareleri bunlar takım için

muslera'nın avrupa performansı iç açıcı olmamıştır çoğu zaman ama 13 sezon böyle bir şey yapmamış adam çıldırıyorsa ben bunu takımın içinde bulunduğu acziyet, bunalıma bağlarım. adam gelmiş 38 yaşına hocayı yese ne olur yemese ne olur. kendi bilmiyor mu şurada 1 sezon daha oynayacak.

kaptanlıgı alınmalı

tek kaptan keremdir
Yeter

duck-face-red-double-chin.gif

Fenerbahçe forması giymiş olan Metin Oktay'dan taçsız kral lakabı alınmalıdır

Tek taçsız kral Kerem'dir

D38tPsKWAAAw0XJ.webp

Muslera hakkında bunu konuşuyor olmak çok zoruma gidiyor ama kaptanlığın kendisinden alınması lazım. Dün yaptığı hareketin hiçbir şekilde izah edilebilir tarafı yok

Önümüzde 15 dakika varken şu yaptığı gerçekten rezillik. Zaten ilk maçta en büyük suçlu Muslera. Normalde o saçma sapan golleri yiyen kalecinin adı Muslera olmasa dün bu maça çıkamazdı zaten ama Muslera ne yapıyor golü yediği gibi gidip rakip oyuncuya saldırıyor

Ben kendi özelimde Muslera ya çok kırıldım dün yaptığı hareketten sonra. Zaten çok kötü oynadığı üstüne gelen 2 topu da yediği bir maçta çok da inanmadığım bir sakatlık ile oyundan çıktı devre arasında o maçın rövanşında da golü yediği gibi rakip oyuncuya saldırıyor

muslera'nın avrupa performansı iç açıcı olmamıştır çoğu zaman ama 13 sezon böyle bir şey yapmamış adam çıldırıyorsa ben bunu takımın içinde bulunduğu acziyet, bunalıma bağlarım. adam gelmiş 38 yaşına hocayı yese ne olur yemese ne olur. kendi bilmiyor mu şurada 1 sezon daha oynayacak.
Bir Psv eşleşmesi sonrasında çok kırılmıştım Muslera ya bu da 2. oldu her iki Young Boys maçında da çok büyük suçu var

Dakika 3.30, maç içerisinde Hagi'nin oyuncuya attığı tekme ve yediği kırmızı kart.

Ne anlatmaya calisiyorsun Orhun?

Muslera dün verdiği tepkiyle bizi 10 kişi bırakmış olabilir. Sanki öndeyiz, sanki takım ümit vaad ediyor. Takım bitmiş ya bitmiş. Bu takımın kaptanı olarak bu bitmişliğe sinirini bu şekilde çıkardı. Hatalıydı ama kaptanlığı alınacak bir noktada değil. İddia ediyorum bu kulüpte hatta Fatih Terim'i getirin Muslera'dan o kaptanlığı geri alacak testis kimsede yok. Muslera bu kulübün Metin Oktay seviyesinde efsanesidir. İnsanlar burada böyle bir efsane hakkında konuşurken de 3 kere düşünüp 1 kere yazacak.

Benim Galatasaray'da efsane bildiğim oyuncuların çoğu dünkü maçta kırmızı yerdi ya rakibe dirseği atar, ya tekme atar, ya çift dalardı o sahadan çıkmak bilmeyen tipleri gördükten sonra.

UEFA finalinde Hagi'nin kırmızısından sonra kupa kaybedilseydi Hagi'nin efsaneliği fazlasıyla yara alacak, akla geldikçe acı bir tat bırakacaktı. Orada da kırmızı gören vardı bunlar normal demek saçmalık. Muslera'nın kaptanlığı alınmalı, para cezası verilmeli. Kabullenemiyorsa da paşa gönlü bilir.

Geri
Üst Alt