#1 Fernando Muslera

Şerefsizler 5 dakika oyundan çıkmadı hakem ne kart verdi ne uyardı. Gol attıktan sonrada bütün yedek kulübesi sahaya daldı attığı tekmeden inanılmaz şekilde tatmin oldum, o taraftarın tekmesiydi. Kalecilik zor iş dünyanın top class kalecileri bile sürekli basit goller yiyor, önündeki defansla çok alakalı performansın vs. Daha iyisi alınacaksa yarın gönderilsin ama hiç sanmıyorum.

Buna kova dedik diye myc vermiştiniz, alın size değerli kaptan. Ama dur, bu daha başlangıç. 1-2 sene Dursun kıvrandırsın, o zaman göreceğim ben.

Amaç ne bilmiyorum ama 2 Young Boys maçında da olmayacak işler yapmıştır. İlk maç yediği 2 gol ve yedikten sonra çıkması, ikinci maç rakibe alakasız bir tekme atması.

Okan Buruk’u mu yemeye çalışıyor, yönetimi mi, yoksa farklı dertleri mi var bilmiyorum ama 2 maçta hatta Beşiktaş maçını da katarsak son 3 maçta yaptıkları 14 yıllık Muslera çizgisine yakışmayan şeyler, bunu son 5 maçın 3’ünde yapması tuhaf

Gecen bi yorumcuyu dinliyorum ismini hatirlamiyorum şuan.

Musleranin bu hareketine türkleşmenin sonucu demişti. Cok dogru. Uzun yillar burada kalanlari kendimize benzetiyoruz :d

Bizim yapacagimiz seyler bunlar

Kaptanlik icardiye verilmeli. İkinci kaptan da sanchez veya nelsson

Musleranin bu hareketine türkleşmenin sonucu demişti. Cok dogru. Uzun yillar burada kalanlari kendimize benzetiyoruz :d

Ahahahaha evet doğru. Gerçi Uruguay, Latin Amerika ülkeleri bizden beter sokak çeteleriyle vs.

İcardi Inter taraftarını Arjantin’den seri katil getirtmekte ciddi ciddi tehdit etmişti misal.

Son maçta da sinirden rakibe baya sert girdi, rakip akıllı olsaydı kırmızı yedirirdi

sanchez dünkü adam. Nelsson mantıklı

Olm sen niye gol attı diye adama tekme sallıyosun la? 40 yaşındasın 40 yaşından başından utan. 15dk da 2 gol atılığı görülmedik şey değil %1 de olsa o hakkı neden elimizden alıyosun?

Ayağına sağlık arslanım
O tekme başı boşluğa atılmış şahane bi voleydi
Sen bu kulübe başkan olmadan ülke futbolu ve ekonomisi güzel günler görmeyecek

Young Boys maçından sonra haberlere falan bakmadım hiç. Muslera’ya herhangi bir ceza verildi mi?

30 milyonluk maç oynuyoruz ve daha maçın bitmesine uzatmalarla 13-14 dakika vardı. Futbol bu hiç belli olmaz iki dakikada iki gol bile atabilirsin. Kimse kafasına göre kart göremez. Dingonun ahırı mı burası

Young Boys maçından sonra haberlere falan bakmadım hiç. Muslera’ya herhangi bir ceza verildi mi?

30 milyonluk maç oynuyoruz ve daha maçın bitmesine uzatmalarla 13-14 dakika vardı. Futbol bu hiç belli olmaz iki dakikada iki gol bile atabilirsin. Kimse kafasına göre kart göremez. Dingonun ahırı mı burası
ceza verseler aynı anda hem icardi, hem de torreira'yı kaybedecekler. oyuncular bilmiyor mu takımın hoca dokunuşuyla değil bireysel performansla gittiğini. ondan bu kadar kafaları rahat davranıyolar zaten. sen bi sistem oturtamazsan, oyuncuya bağlı kalırsan böyle papazlarını batırırken de çıkarırken de pışpışlamak zorunda kalırsın.

Bu oyuncu hala takım ile beraber mi?
Young Boys maçındaki reziliklerine devam edecek anlaşılan.

10 dk civari süre varken yaptığı iş değildi. geldiği günden bu yana tek fasosu olabilir. o sürede belli olmaz 2 gol atıp uzatabilirdin de maçı. ne maçlar görüyoruz 2 duran topa bakardı. o yaptığı hareketten sonra oda imkansız oldu. sağlık olsun diyip yola devam.

Derhal yedege. Az mac yaparsak belki sözlesmesi tek senelik olur ve yazin ugurlariz

Geri
Üst Alt