#1 Fernando Muslera

Küfür mü istiyorsun kaç yaşında adamsın bu yüzden sakatlanmana rağmen hala önünde 2 adam topu karşılayabileceklen çıkmaman gerektiğini öğrenemedin mi sen?

Muhtemelen 4-5 maç ceza alacağı için Günay kaleye geçmeli. 38 yaşında ama 15 yaşında kalecinin yaptığı hatayı yapıyor. Allah'tan adamın aşırtma topu gol olmadı.

Yine sarhoş gibi orta sahaya kadar geldi, Allah'tan ADS'li topçu maldı da boş kaleye atamadı.

Az biraz bekleyip daha sakince vursa beleşe gol bulacaktı.

Geçen sezondan beri hatta bir önceki sezonda dahil olmak üzere yan toplarda aşırı kötü.Özellikle takip ediyorum rakip takımın her kontraatağında hep geriye koşaraka kaleyi korumaya çalışıyor.Hep ileride yakalanıyor.Kaledeki pozisyonunu alıp kaleyi koruyana kadar da zaten gol yiyoruz yada korner vs oluyor.Topu oyuna sokma konusunda da çok başarısız artık.Takıma çok zarar vermeye başladı artık.

YB ilk maçını verdi, ikinci maçta yediği kırmızı ile bütün o efendi imajını yerle bir etti, takıma da uefa maçları için zarar verdi. Çıkıp tek kelime etmedi. Kendisi bu takımın yıllardır kaptanı ve o yediği kırmızı için bir özür bekledim.

Şimdi de milli takımda olmayan herkes antrenmanını paşa paşa yaparken kaptanımız özel izinde. Sebebi nedir? Bu mudur kaptanlık?

Alışkanlıklardan kolay vazgeçebilen bir adam değilim. Rutinleri severim ve her şey olduğu gibi kalsın isterim.

13 yıldır Galatasaray kalesinde bu adamı görüyorum ve bir gün gideceği düşüncesi beni strese sokuyor.
Galatasaray kalesi = Muslera benim için.

Herhangi bir futbolcumuz hata yaparsa, saniyesinde Küfürbaz Haydo'ya dönüşen ben, Muslera 8 gol yedirse, "Canın sağolsun yiğidim" diyip geçiveriyorum.

Umarım minimum 40 yaşına kadar oynamaya devam eder bizde.

şu kova yerine hakeden bir kaptan olsun artık.Herif sezon sonu ayak da çekti sözleşme alsın diye yok ülkeme gidicem falan ayağına sözleşmeyi de kaptı , Kaan Ayhan kaptan olmalı

Alışkanlıklardan kolay vazgeçebilen bir adam değilim. Rutinleri severim ve her şey olduğu gibi kalsın isterim.

13 yıldır Galatasaray kalesinde bu adamı görüyorum ve bir gün gideceği düşüncesi beni strese sokuyor.
Galatasaray kalesi = Muslera benim için.

Herhangi bir futbolcumuz hata yaparsa, saniyesinde Küfürbaz Haydo'ya dönüşen ben, Muslera 8 gol yedirse, "Canın sağolsun yiğidim" diyip geçiveriyorum.

Umarım minimum 40 yaşına kadar oynamaya devam eder bizde.
Bu pozitif ayrımcılık oluyor işte.Yarın başka bir mevzuda başkasına bu tolerans sağlanırsa hiç itiraz etme.
Hagi gördü bu gözler babası öldü maçına çıktı yasını tuttu içinde orası ayrı.
2-3 yıl rahat oynardı zirvede bıraktı.
Muslerayı seviyoruz ama yaptığı hatalar ve zamanında yapılmayan veda, düşen performansı gönül bağını zedeliyor. taraftarlarla.

Bu pozitif ayrımcılık oluyor işte.Yarın başka bir mevzuda başkasına bu tolerans sağlanırsa hiç itiraz etme.
Hagi gördü bu gözler babası öldü maçına çıktı yasını tuttu içinde orası ayrı.
2-3 yıl rahat oynardı zirvede bıraktı.
Muslerayı seviyoruz ama yaptığı hatalar ve zamanında yapılmayan veda, düşen performansı gönül bağını zedeliyor. taraftarlarla.
Muslera hemen hemen her sezona kötü başlar zaten. Kariyerinin en iyi dönemlerinde bile bizi yaktığı maçlar olmuştur. Ben çok üstünde durmuyorum yaşadığı bu düşüşlerin.

Ha zaten istediği kadar dibe vursun, benim gönül bağım zedelenmez. En azından kendi adıma bunu söyleyebilirim.

Gördüğü saçma kırmızı kart yüzünden ceza alması gereken adam ödül olarak bir kaç gün fazla izin almış. Antrenmanlarda yok.

uefada bu yok dimi
bi de rakiplere fln sevinioz
en az 5 maç alıcak
sorumsuz herif

1725991625049.webp

Geri
Üst Alt