#1 Fernando Muslera

Elestiri ile hakareti ayırt edilemediği bir kısım taraftarın hak etmediği kadar iyi kaleci.

Muslera'lık bir şey yoktu zaten de.

Dünkü asisti çok iyiydi rakibe. Değerlendiremediler. Ben söylemekten bıktım o yüzden gelip yazmıyorum sıcağı sıcağına.

Her maç 1 tane var böyle 10 yıldır. Gülü seven dikenine katlanır.

Sözleşmesi hakkaten bilmem kaç tane maça çıkınca uzuyorsa ikinci devre Günay'ı izleyelim

Uzun pasları hemen her maçta kalemize pozisyon olarak dönüyor dikkatli olmalı. Sonuçta yılların tecrübesi bir kalecisin bu kadar düşmemelisin.

Devre arası kaleci bakmak zorunda bırakmasa bizi bari.

şimdiden araştırıp - aday listesi oluşutup sezon performansı takip edilmeli.

yapacak yoksa 200 K maaşa 10 kalecini her maçını izlerim seve seve kulüp binasında yaşayarak.

briinci kalecileri 25 m EU :D
sara+jelert'e 27+bonus veren takım bu abimize de 25'i verir. ki 25 t-markt değeri yaw.

bu sene champ ol, 30m cl gelirini kasaya koy, 20m cash kulübüne, buna da yıllık 2.5 ver koşa koşa gelir.

kaleci işi çok önemli. şakaya gelmez.

muslera'nın verdiği güven sayesinde direkt diğer rakiplere fersah fersah fark atıldı geçen 13-14 sezonda.

pek ihtimal vermesem de umarım yerine kaleci bakıyorlardır

malum siteye göre napoli kalecisi meretin sözleşmesi seneye bitiyormuş.bize düşmez muht ama devre arası zorlardım

Şimdiden yeni bir kaleciyle anlaşılmalı. Hatta devre arası gelsin başlasın. Muslera da bunca sene ekmeğini yediği kaptanı olduğu camia için yeni kalecinin adaptasyon sürecine yardımcı olur eşek değil ya :)

kalacaktır seneye. 3 yılda takıma 1 tane orta sahayı rekor bonservis vererek getirebilen herifler hazırda muslera varken kendi başlarına karar verip kaleci mi bakacaklar.

Muslera kadar kariyerinde muhteşem gol yiyen kaleci var mı acaba.. her sene bir dünya golü yiyor

Müthiş muslera kurtarışlarından birini yapıp 5 dakika sonra yılın golünü yedi yine:D

Geri
Üst Alt