#1 Fernando Muslera

Eveleyip gevelemeye gerek olduğunu zannetmiyorum.

Seneyi tamamlamasına gerek yok uruguaya mı gider arjantin mi bilemem. Sezon başından beri yediği gollerin yarısı skandal

Mesela bir Berke 'nin performansına bakıyorum düşünüyorum en son ne zaman Muslera 'dan böyle bir performans gördük? inanın hatırlamıyorum. İşin daha acı tarafı bu sene Günay 'la da maçlara çıktık Muslera 'dan ne farkı gördük ?

Devre arasında yerine kaleci bakılmalı. Kafada futbolu bırakmasa da futbol onu bırakmış. İnanılmaz kötü performans vermesinin yegane sebebi bu bence.

bir yanda 12 kurtarış yapan rakip kaleci
bir yanda 2 gelen topu yiynen efsanemiz.

git artık, sene sonu lütfen yollayın, aldığı kulübe odaklansın.

Ilk golde kalede kendisinin maketi olsa hareketsiz dursa gol yemezdik

Sezon sonu falan degil su an kovulmali.Young Boys maclari Alkmaar macinda yaptinlari bu maçtaki yedigi goller tahammul edemiyorum artik defol git. İlk yarida 4 adamla baski yapan Eyup’e tek basina ortaya gelen arkasi donuk Torreira’ya top atiyo ahraz herif. Yediği ilk komedi programlarina malzeme olacak gol. 2. Golde acilip aciyi daraltmak bile aklima gelmiyo. Para istemeye gelince 3 milyonu istersin ama.

Başka hiçbir şeye gerek yok maçın 13. dakikasında sadece kalesinde öylece dursa şu maçı kazanmıştık

İlk gol hatalida 2. Golde kapattığı köşe yine erken hamle yapıp sola atliyor.

Kaleye rakip nadir geliyor bu arkadaş nasıl gol yesem diye dusunuyor

Superligin en kotu kalecisi olabilir bu yilki performansiyla. Kalemizde vasat bir kaleci olsa 39 puanimiz vardi bugun.

Geri
Üst Alt