#1 Fernando Muslera

rakip kaleci karşısında kum çuvalı gibi kalıyor

teşekkürler güle güle

Kendisinin kredisi kulup tarihinde, belki türk futbol tarihinde kimse de yok, çuval gibi duruyor işte kalede, bu herifin prime zamanını unuttu bence herkes

Sunun suratini artik görmek istemiyorum kardesim. Adam gibi bi kaleci alin devre arasinda

ilk golde yerinde dursa golü yemeyeceğiz bıktırdın

Kaleye top gelmeden 2 gol yedi benim güzel kalecim. Her maçta hatalı. Totenham macinida verecekti alkmarda bütün suç nelsonda dendi young boys maçı var. Baya maçı var sivadigi.

İlk yediği gol prime Muslera olsa da yerdi. Bu tarz hataları yapardı hep zaten.

Lakin yediği 2. gol bir kalecinin yememesi gereken, kapadığı köşeden gol.

Eski Muslera'dan geriye artık sadece karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki becerisi kalmış vaziyette. Bunun haricinde geri kalan özellikleri tamamen gerilemiş durumda.

Sene sonu efsanemizle güzelce vedalaşma vakti geldiği aşikar.

Ayı Volkan'ın son dönemlerine benziyor artık

Kalecinin yaşlısı böyle oluyor işte

Her macta gol yemesini kenara birakiyorum 1-0 geride baslatiyo bizi. Hafta ici zaten takim efor sarfetmis yorgunuz herif sacma sapan goller yiyip daha da takimin yorulmasina neden oluyo. Normal bi kaleci olsa ilk golu yemez ikinci golde de aciyi kapatirdi bu herif iki golde de ters koseye gidiyo. Ayagi zaten les gibi. Nerde zorda adam varsa ona topu yollamaya calisip kotu top atarak kalemizde pozisyon gormemizi sagliyo. Su mactan sonra bi daha kaleye falan gecmemeli. Devre arasinda acil kaleci almak lazim.3 milyon alan herif ocagimiza incir agaci dikecek yoksa.

Geri
Üst Alt