#1 Fernando Muslera

Kimse Burada yediği gollere bir şey demiyor Asıl sorun yedirmeye çalıştığı gollerde! kendisine gelen pasların hepsini rakiplere hediye edip atak yememize sebep oldu

Vedalaşma zamanı geldi, ben son bir dans bekliyordum. Özellikle iyi bir sezon çıkarsa belki avrupa ligini kazanacağız fakat hiç olmuyor

Eskiden maç alıyordu, şimdi böyle bir şey kalmadı
Kalecilerin emeklilik zamanı da böyle oluyor işte. 38 yaşını devirdi artık. Sıvamadığı sürece bu geceki gibi oyununu normal kabul ediyorum. Eski Muslera olsa belki son golü yani maçı kurtarabilirdi dediğin gibi, topa temas etse de yetmedi.

aslında son 10 dakikaya kadar topu oyuna çok iyi sokmuştu bu maç ama sonra saçmaladı peş peşe

efsanemizin kaymağını yedik ve dibini sıyırmaya başladık maalesef yapacak bi şey yok

yalnız son topu çok iyi çıkarıyordu onu tutup maçı alsa baya moral olurdu taraftar da rahatlardı

miadı doldu, yeni bir güney amerikalı'ya ihtiyacımız var

Ah muslera ahh . Taylan Antalyalıya bir zamanlar çok takmıştım aynı o gibi taktım sana artık.

Baskı yiyoruz 85. dakikadan sonra 2 tane top geldi birini vole degajla rakibe, diğerini de yine vole degajla ortasahada a.kerimin kafasına vurdu. Normalde bir kaleci orada baskıyı kıracak, süreyi eritecek şekilde topu oyuna sokar o dakikalarda. Muslera rakibe baskı için yardım etti

Devre arası emekli olsan büyük iyilik yapmış olacaksın. 1 senede bir anda bu kadar düşüş gerçekten inanılmaz. Geçen senenin bile 3 gömlek altında performansın seni böyle görmek üzüyor kaptan.

Haftalardır dökülen muslera'yı kesmeye maçası yemeyen bir hoca var.

Demek ki neymiş bu yaşta kaleci ile sözleşme uzatmak gereksizmiş. Uğurcan’ı çekin nasıl olur bilmem ama çekin

Geri
Üst Alt